Thursday, February 25, 2010

FREE PHOTOSHOOT......

sebelum kita semua bercuti.... saya ada menda nak di war-warkan kat sini....


ada tak sesiapa yang berminat untuk berphotoshoot macam saya selalu tuuu??? pengalaman berPS memang syok!!! dah lah yang tukang amik gambo tu pro... maka, gambar-gambar pastinya lah meletop!! sebab nak harap kita turun padang sendiri, pastu usung gambo nak bawak tripod mmg leceh..... ini tak payah semua tu.... cuma perlu pakai cantik-cantik... dah posing jer ikut suker meletop2 gitu.....


peluang tak selalu datang..... so bila ada peluang boleh lah cuba.... cara-caranya amat mudah....


1. sila lawati blog Moon


2. sila menjadi follower blog saya beliau... hehehe...


3. bagi yang ada blog, sila buat entry tentang ini dan ayatnya ialah ...... Saya tingin sangat nak ber PS kerana...


4. entry anda ikut suke anda... nak panjang boleh..nak pendek boleh..nak masuk gambo apa-apa boleh..tanak masuk gambar sebab takde gambar pon boleh.... janji entry tu menarik hati penaja...


5. bila dah siap buat entry di blog anda, sila inform penaja dengan meninggalkan link anda di ruangan comment penaja... (bagi link, kalau tak dia tak tau)


6. utk yang tak de blog.. sile create blog sendiri.. eh tak tak.. acah jer... siapa tak de blog, boleh jugak buat entry kat fb.. fb tu facebook yer adik-adik.... dan inform penaja mengenai entry anda....


7. utk yang takde blog, takde facebook dan takde semua.... boleh lah call penaja merayu utk dapat PS free...


8. hadiah cuma untuk seorang pemenang sahaja.... boleh decide nak gambar family ke... gambar ala model pose sorang-sorang ke.. gambar anak ke... nak bawak aku sekali pon boleh... huahahahha....


Tarikh tutup: 19 Mac 2010


kepada yang teringin nak jadi pemenang... pastu nak mintak aku tolong rekemen kan.. bolehhhhhh jerrrr!!! 20 sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

11 comments:

Mimy Hamid said...

nak !.untung2 leh dapat photoshot buat kad kawen aku...hehe

Miss Moon said...

ha apa lagi cik mimi meh laaaaaaa ...nko karang je panjang2 kasik aku gelak nak terbarai isi perut pasti menang hua hua hua hua ...

mannira said...

org teringin tapi org malu nak posing2...sape tak nak professional yg ambik gamba... dah la org tak mampu nak kuar duit sendiri..lainla fila..dia kaya..aminnnn....

Filla ~ Kasih Aleeya said...

mimy: yer guna peluang yg ada...

moon: hhehe..

mannira: Aminnnn...masin mulut ko.. leh aku beli mini cooper sebijik... huahahahhaahha...

Porcelain Doll said...

Wah! menarek ni. Thanks for the info, might want to join! =) btw, been following your blog since last year. Keep up the good work in Frame Kaseh, congratulations for coming baby.

Si Hitam Manis said...

dapat free PS, bole terus tempah frame kat mama Kasih... niceeee...

DatinDiaries said...

hurmmm..blog yg begitu menarik..bestla baca kisah kehidupan seharian u nih....hehhehe..

anyway salam perkenalan..

JuJue said...

menariksss... asyik asyik ko jer yg meletup..! aku pon nak meletup jugak! tapi... takpelah.. yang pastinya, perut aku akan meletup dulu sebelum ko..

wehh aku kadang2 tention bila masuk blog ko..tetiba je kat 'Anda mungkin juga meminati:' ada muka aku kepit mulut ngan penyepit baju!!!! aku rasa dah 2 3 kali peristiwa iteww berlaku kat aku! dalam byk2 gambar mak yang vogue, yg kepit mulut tu jugak nak keluar kan???? sabotaj!

Anonymous said...

good day friends. I'm really into shoes and I had been looking for the sake of that meticulous brand. The prices for the shoes are approximately 340 bucks on every page. But finally I found this area selling them for half price. I exceptionally like these [url=http://www.shoesempire.com]prada sneakers[/url]. I will absolutely buy them. what do you think?

Anonymous said...

filla, kalau nk join jd camerawoman bleh tak.. saja2 nk ikut blajar amik pic yg cantik... - kak zai -

Filla ~ Kasih Aleeya said...

hahaha camerawoman? leh tanyer Moon, leh join photomama kot?