Wednesday, February 03, 2010

MUSLEMAH KE MUSLIMAH....

sekarang kan tengah trend org pakai tudung jenis mudah giler nak pakai nie? so aku pon buy online gakkk... sebab Acih tiap2 hari dok tanye..mama, kasih nak tudung yg pusing-pusing pastu pin kat belakang tuu... mcm kawan kakak Sabrina punye tuuuuu...
amacam? muslimah sejati tak? auwwwwwwwwwwwwwwwww... mcm ni lah bih kureng pakainyeee... (macam ler orang taktau).... so utk sesaper yang nak order tudung macam ni boleh lah beli online.. poslaju, order harini, sok sampai.. tp tulah... website nye x de kat mak.. kawan mak order..mak pon tompang selai..... hihikkkk.... korang mesti dah biasakan shopping online nie..mak jer tak biasa!!!!

oh itu sajer nak update... nanti ketemuk lagi dong!!










EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

7 comments:

C!kpuanmuda said...

walau preggy muka masih bujur. BENCIK!

eyza's said...

alamak......comelnyer....harus dah terbuker hati mak kasih....alhamdulilah..

sheila said...

MUSLIMAH tu nama mama aku wei..

Filla ~ Kasih Aleeya said...

cpm:jgn tetipu...hahahah... dlm tudung tu ada kek lapis.... hehe

eyza's:yer, mudah-mudahan..hehe

sheila: alamak ye ke? kem salam mak yeh?

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

eh eh. lawa nyeeee pakai selendang. tapi freehair lagi vogue lah ;)

pHat sUe said...

bleh tahan gak taktic ni beb hahha...

memangggggggggggggg runcing amat ok.

ps: bab tudung ni, isk bila pulak laa aku nak pakai ni

nabiha said...

sis.. u macam ex ac mizal..shafni kot.. cengi2 le lebih kurang