Tuesday, February 23, 2010

jom naik LRT....

Acih bukan tak pernah naik.. tapi dah lama giler.. masa tu dia kecik... so mesti dia tak ingat... so aku plan nak bawak dia naik train.... dari umah Atok/Wan ampang dekat jer LRT.. tp kene naik kereta park kat sana lahhh... so plan baik punye... aku, Wan ngn Acih bawak kereta Atok park kat LRT Pandan Indah... pastu Pak Radie ngn Atok naik kereta parking kat sogo...
maka kemain excited lagi anak dara tuuu... heheh.. sian tgk dia... baru ajak naik train dah suker giler... gambar tak byk lah sgt...
kalau Acih happy, mcm ni lah muke dia.. pastu jadik good girl..suara pon halus jek..lemah lembut.. ko suruhlah buat ape... bolehjer....
Acih ngan Wan.. eh asal Wan control ayu plak? huahahahha....

Eh takde citer lah.. tengahari nanti buat entry lain.. heheh..

EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

4 comments:

mannira said...

ingat ke ko dah sampai ke redang..tgh duk sun bathing.. ha.. ha...

Miss Moon said...

wey pillaaaaaaaa anak aku pun lom pernah naik train ...sian kan akakkakakak

riniy said...

filla, nak tny la..mana beli ek sandal girl yg ala2 mcm kasih punya tu..anak kite pun suke sgt dgn benda2 mcm tu tp xtau nak carik kat ne..yg ada sume nampak mcm hampeh sgt...

Filla ~ Kasih Aleeya said...

mannira: yer yer.. aku tgh brangan nie...

moon: aper lagi.. bawak ler round!!

riniy: sandal ni pon bodoh gak..haha..tp dia suke sgt.. tp tak ingat katne.. kedai2 biasa2 pon byk..hihi...