Wednesday, December 02, 2009

don't disturb me!!!

saya sgt stress skarang ini.... sile tak payah tanye.. sile tak payah layan saya... ada byk sgt problem yg saya sendiri create.. padan muke haku....

semoga masalah saya ni dpt diselesaikan a.s.a.p.... kalau tak dpt diselesaikan jugak.. aku redho jerlah... mungkin ia akan menjadi lebih baik dari yang aku sangka...

semoga juga, doa saya dimakbulkan tuhan... amin...


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

7 comments:

Sutera Batik said...

Amin

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

akak..settle kan baik2. love u!

:: vErde+hAzizi :: said...

amin aminnnn...i tolong amin kannnn...so kire ok la lepas nie...tkmo marah2 hehehhee

happy2gether said...

Filla, aku doakan prob ko selesai...n thanks forwardkan aku details tu, kami dah pi ptg tdk, insyallah adik aku stay kat situ. TQ

♥ QaseH ♥ said...

salam...hope prop kk tu leh sattle la,,

sy suka tgok akk n,,ur smile,,

akk ni cantik

genny da bomb said...

hope semuanya ok2 saja..aminn..

Miss Moon said...

pilaaaaaaaaaaaaaaaaaa
emosi nko tgh tak stabil tew...
relaxxxxxxxxxxxxxxxx
insyaallah semer nya will be hokey
hokey pompuannnnnnnnnnn...
smileeeeeeeeeeee