Tuesday, December 22, 2009

BULU??????

semalam kat tepik light nak balik keje.... panas sgt.... matahari tepacak.... terus tak tanggal spek mater hitam pradah.... sbb yg mbmj tu mcm tak sesuai utk ibu mengandung yg tak vogue... so simpan dulu lagi 6 bulan... pastu try2 tgk muke kat cermin time driving tu.... buruk giler!!! mungkin sbb pucat sgt.. so capai lip gloss... sapu sket... dengan harapan bile bibir bersinar-sinar bak delima merekah.. akan menaikkan seri wajah... tp aku hampa..... tetap sama... buruk!


pastu sambil driving jeling lagi cermin atas tu... mebi sbb idung tu berminyak... so sapu compact powder sket... sama jer... buruk!.... mungkin sbb muke tembam leher dah tak jinjang... so sambil driving tegakkan batang leher... jgn bagi belapis-lapis leher tu.. buruk okeh... okeh this time, better....


ada gak hati mcm nak amik gambar time driving... alaaaaa... yg mcm aku salu buat tu... tp muke dah tak leh nak ejas bagi tebaekkkk... so lupakan jerlah.... tp nampak mcm bulu tangan hebat... disimbahi cahaya matahari petang.... bulu roma tu jadik mcm perang-perang mat salleh... so tak melepaskan peluang utk snap tangan sendiri... (sementara tangan jer yg still kurus).. sok2 kalo aku dah gemuk lagi... nak snap apa?? snap telinga???


so terima lah bukti tangan aku masih kurus okeh.... buat cik Anny yg aku jumpa tengahari tadi.... jgn sesekali ko ulang "ko gemuk gak lah... pipi tembam sket... pastu mcm orang kampung gi alamanda pakai baju kurung ngn slipar jepun, ajak makan kat SR, jalan jauh-jauh sket...malu"... hoiiiiiiiiiiiiiiii.. waklu malu?... kata sahabat sejati... kata ko yg muntah + migrain + telepek + loya + tak leh bangun time aku awal2 peknan dulu?????? sampai hati ko malu jalan ngn aku..... tp aku maafkan kau.... sbb ko blanja aku ngn jeeja makan kat SR... blanje minum green apple kasturi yg masam sedap dan boleh menghakis kotoran kat tekak.... pastu ko bagi aku curik tomyam noodle ko tu.....

p/s: aku bukan perempuan jenis berbulu okeh.... tu sebab cahaya... gipun muke tak selera aku nak upload kat sini... eiiiiiiii meremang aku nengok!! hehehe.... i petang-petang mmg suke je carik pasal.... sbb dah bosan tatau nak citer aper.... sekian dulu adik-adik.... sampai ketemu lagi....



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

3 comments:

busyuksayang said...

sedapnya SR...nk marble cheese satu :D

pHat sUe said...

aku dok ingat bulu mende la tadi. hahah ...

bulu tangan pun jadik lah wat bahan hehe

JuJue said...

comeiiiii jer bulu2 tangan ko tu yer. hahaha