Friday, December 04, 2009

Gambar saya 3 months peknan...

ok kengkawan sekalian alam.... dah ready ke nak nengok ibu mengandung yg vogue de vass nieh? kuakakka.... huiiiii ko jangan memain okeh.... gambo ni laki aku pon lom tgk lagi okeh!!!! dah aku siarkan kat sini..konpem dia naik nyampah ngn mak... huahahha... yelah... nak buat cemana kan? aku sekadar nak memenuhi keinginan sesetengah pihak yg teringin nak tgk aku..huahaha.....

memandangkan mak dah sihat skarang ni.. eh ye ke? tatau ler plak..tp tak lah bermalas-malasan tahap gaban mcm aritu..stok balik keje terus gi mandi.. terus tak larat masuk bawah selimut.. pastu uwek uweeekkk tak abis-abis.. ngalahkan drama kat tv jer.. skarang ni walaupon mood nak masak lom datang lagi... tp aku dah ok... dah boleh tgk tv malam-malam... pastu malam dah tak makan byk... dah berapa malam dah makan roti jer dua keping... masa memula dulu tak boleh ok... tak cukup makan mulalah angin..pastu nak muntah.. now angin tu dah kurang sket.. tp sembelit masih lagi.. naper laa susah sgt nak berry... minum yogurt drink hari-hari.. makan buah tiap-tiap hari... (favourite kini ialah betik!!!) hehehe... tp ttp susah nak yak..

peknan kali ni, aku suke makan buah.. tak kira lah, apple ke, betik ke, mangga ke, cuma tingin nak mkn buah pear jer lom dpt lagi.. pastu peknan kali nie, aku tak kisah sgt bab makan.. semua benda aku boleh makan..cuma aku tak suka sambal belacan..sbb nanti paler pening bau lekat kat tangan.. tak sukeeeee!!! masa peknan Acih dulu.. langsung tak leh tomyam, serai, kari-kari,, santan2.. eii tak suker... hahah.. suke nasik ngn benda bergoreng jer!! sib baik kali ni senang sket.. heheheh...

tapi nak tau apa yg lain kali nie???? kali ni prot aku besarrrrr!! uwaaaaaaaaa rasa nak meraung jer.. hahaha... baru 3 bulan dah mcm 5 bulan.. mak malu hokey!!! hahahha... budak2 opis sumer ckp prot aku besar kali ni.. mebi sbb anak kedua.. jadi prot tu elastic sket arr..kuakakak.... nak bukti meh layan tgk gambo meh....
korang ada ke baju tido comel mcm nie?? hahah.. RM10 sajer.. lepas peknan leh buang dlm tong sampah!! hahahaha...

(pandangan sisi) oh ye, moon, gambo aku amik kat cermin kat dlm bilik jer..heheh... cermin kat nak masuk toilet tu gelap laaaa...

nah!!! hamek ko!!!! besar kan?????? uihhh aku pon tekejut tgk!! baru 3 bulan yer adik-adik... tp ni sbb aku baru lepas makan kot? (cover line sket)...


asal?? korang nak tgk muker aku plak ker??? tak puas-puas tgk prot jer?? ok okkkk.. pelan-pelan scroll ok...


-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-

gitew.. ok ker?? auwww.. getiks aku nengoknyer.. eh aku still ada pinggang lagi okeh... jgn nak kutuk!!!

alang-alang gedik..nah aku bagi lagi satu yg lagi gedik..hahahahahakkk!!! ni bukan muke bangun tido okeh..ni muke baru pas mandi okeh... Pak Radie tak der..Acih tgk tv semalam.. so aku leh ler menggeletis dpn cermin...



itu sajer dari saya buat masa ini... semoga berjumpa lagi bile perot double dari ini....




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

15 comments:

Mimy Hamid said...

besor perut ko baru 3 bulan...ko mmg ibu mengandung sexy auwwwwwwww

ratna said...

tak per perut besar asal baby & mama dia sihat..

C!kpuanmuda said...

nyah, mak pun perut besar preggy kali ni..

susah berry sila makan prune atau jus prune. berhasil :D

onniey84 said...

takper perut besar pun still cun lg

Liyanaroxx said...

takpe..perut besar pun masih maintain comel...semoga kak filla & baby sehat selalu ye????=)

Chooyaya! said...

mana yg ko ckp ko gemuknya? aku tak nampak pun? kalo perut ko gitu pretnen 3 bulan, maksudnya aku pon pretnen 3 bulan la, pasal aku muncit. hahahahahah

pHat sUe said...

hehe sabar je lah weh.

aku nampak losen itu. memang mujarab. elastic cam ne pon tak kuar stretcmark okeh.

ok, besar jugak prot tu 3 bulan petnen * bakar2 *

Anonymous said...

huhu... tu mcm perot aku masa peknen delapan bulan. maybe 1st baby kot... sok2 kalo jadik yg no 2 lebey kuang ko gak la... har har har... sebab skrg ni blm peknen pon dah roy... *huk huk - Ira MOT

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

hee. besarnye kak pila ;) sure besar baby ni..heee

Miss Moon said...

thanks laling i lap rambut u sampai kering then blow dry kan skalik

toceiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii auw lepas windu aku kat nko pillaaaaaaa

ha ha perut nko sedikit besar tapi besar sebab ada isi tak pa kalau besar ada lemak mau mak meraung kuat sampai 1 thn ley dengar

pila nko nampak putih laaaaaaaaaa

genny da bomb said...

waakakakakkaka...gambo last takleh tahan mak nk gelak..hihihi..

aah la perut besar utk 3months..hihi..tapi takpe la janji semua selamat sihat walafiat..

Lenny said...

beso ker? biasa jer kot.. takper.. maknyer totaaappp vougeeeee

Sham Ummi Echa said...

perut je besar poms..tp muka tetap maintain cunnn & comeiii...tp kalo aku yg x peknen tp perut kalah org peknen 3 bulan cemaner????

busyuksayang said...

comel comel comel...kita guna losyen perut yg sama...pureeen kan filla :D

sheila said...

ke kat dlm tu kembar??