Monday, December 28, 2009

Jalan2 Pegi MidValley...

rasanya sejak peknan ni tak penah lagi gi shopping... paling gempak pon Subang Parade jer.. tupon sbb anto Acih gi Tumbletots.. so jumaat lepas (kismes) adalah first time gi shopping... hihihi... pastu sudahnye.. malam tu pening kepala giler2.. sampai temuntah.. (angin kot).. sedih, sbb dulu kalo pening leh telan actifast..skang?? tahan jeklah...

wah saya sgt seronot sbb dpt shopping kat topshop..hihi... apa ingat org peknan kene pakai baju peknan jer? tak semestinya ok... masih tak sedo diri bli baju bkn peknan.. x per.. aku dah imagine,, kalo ketat kat prot.. x yah button kemeja tu.. hehehe.. nanti saya upload gambo2 baju2 dan seluar2 shopping aritu k? hehehe...

walaupon anak takde... stroller ni byk dah berbakti letak bag balik kampung.hehhehe.... eiii..gemok ke aku??? jom tgk dari depan plak... x de prot kan kan? hehehe... baik nyer cover.. sebab pak radie ckp dia bosan dan menyampah tgk spek yg lagi satu..so aku kembali ngn spek muda-mudi nie.hehe... mintak maap muke pucat lesi.. sbb seyes..lupa plak pakai lipstick..heheh.. otw gi midvalley... dah chubby sket eh? sbb mil ckp 'eh dah kembang sket muke ko filla'.. wahhh statement...... itu ok lagi.. pak radie lagi ler.. yg dia tak balik baper hari tu.. so dia balik umah..terus membuta.. tak jumpa aku lagi nie... aku blk keje dia tido sampai sok pagi... bila dia bgn sok pagi terus ala2 tekejut 'eh sapa nie?? salah umah ker?? naper muka awak bulat sgt nie? sapa nie????'... sib aku tak jerang air panas time tu...kalo takkkkkkkkkkkkk..... lama dah tak snap muke mamat nie... lunch kat sini.... mmg mengujakan sungguh ler dome nie.... perghhh mmg sedap gilos.. sampai ke titisan terakhir aku kejekan... padahal aku bukan jenis suke sgt coklat2 nie..tp sedap babe.... mcm ice cream.. tp tak manis sgt.. lemakkkkkk gitu... pak radie's (chicken cajun ke?).. ntah..lupe plak... mine...peberet everytime gi dome... (spicy olio pasta)... tp selalu amik chicken, bile tukar beef mcm tak suke sgt plak... sbb tu apa pon alasannye... i love dome... ;)

p/s: nanti nak update gambo gi wedding kat tepi tasek... tp camera buat hal..so tgh tnggu my friend email the pics dulu yeh :)

EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

13 comments:

Yann said...

U kan filaa, Peknen2 pon still maintain cun. Jeles

Filla ~ Kasih Aleeya said...

yann: ko tunggu sampai mak 6-9bulan....... kene bungkus bagi nampak mata jer.... hahaha...

onniey84 said...

alahai cute nya kak pilla time peknen
siyes ni.. mmg cute

mumy yaya said...

jesicca alba pun kalah!!!mmg chumel!!! :)

Mimy Hamid said...

apa air tu ko minum lakin kali aku gi dome nakminum air ni...bgtau cepat

pHat sUe said...

hawt lahhhhhhhh :)

ps: eee bb pe la nih * aku yg berangan ! *

mama alya said...

hai sis comel je walaupun pregnant.salam perkenalan.nanti follow k

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

kak pila. kina pon g mid jumaat tu. tp dah malam la :) shopping kt topshop jugak..bestttt! saless! heee

Mrs.Nury said...

filla...ko maintain cun la even pknen2 pun stil bleh sempoii.Klau aku time2 pknenla paling buruk

busyuksayang said...

best kan makan2 & shopping2...tp bila mlm, mula la sakit kaki, kepala & mcm2....:D

happy2gether said...

betul tu...ko masih cun walopun pregnant..aku ke yg ko tunggu email gambo kat tasik tu? aku tgh try email...lama betoi nak tunggu dia attach tu...ehehe...

MrsSluRp said...

whoot whoot ..kagum aku tgk ko..maintain lg...mmg x nmpak preggie lngsung..;p

Anis Idris said...

suka sgt baca blog ni...
punya la teringin, td dah gi mkn spicy olio pasta kat dome hehe. nice to know u Filla