Friday, December 04, 2009

nak gi makeup meletops jap...

lagi half an hour, haku nak siap2 nak gi Majlis Perpisahan boss kesayangan... dorang buat kat Pan Pac KLIA..... maka mak buyung nie akan pegi ngn mak buyung Ida (opis mate yg sesama gi Melaka aritu)..heheheh....

budak2 opis kan kutuk aku peknan ni lemau ar..muke mcm tak siap lah.. rambut tak terurus lah.. BENCI okeh... ko tgk aku siap malam nie... bagi yg jantan, jgn meraung plak sbb lambat meminang aku... bagi yg pompuan..jgn menitik air mata plak... mak nak pasang bulu mata okeh... kuakakakak.... nak makeup tebal2 bagi 3 inci foundation... huahhhhahaha.... nak buh mascara takut ler..sbb konpem aku nangis malam nie... huhu....

itu sajer.. kalo aku rajin aku update gambar.. eh nanti lah..sbb kawan aku jeeja tu bawak DSLR laki dia.. so konpem aku bagi pose terbaekkk malam nie..hahah.. pastu mesti lambat sket nak dpt gambar tu... so bawak betenang dulu... babai.. doakan aku tak sesat barat malam nie.. huhu... utk Pak Radie... dia baru membutakan bijik mata dia lepas baper puluh jam tak tido sbb keje.. sile lah tido kat umah yer..heheh...

babai sayangku semua....


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com