Friday, December 11, 2009

Jom tiru gaya celebrity... ko celebrity ke????

masalah aku bile time peknan biasanye ialah berkaitan baju!!!! aku tak reti tol arrrr nak dressing time peknan2 ni.. tatau naper? rasa tak selesa.... rasa rimas..... rasa malu..... malu tu mebi sbb orang ingat aku buncit bkn peknan kot? hehehe... hari tu beli extension (belly belt) kat mothercare..tp mcm lom leh pakai jer? sbb prot lom besar sgt... so benda tu menggelebeh!! bengang aku... sbb jeans tak leh button dah... kang nak tunggu prot besar... segala2 tok nenek, paha semua nak membesar jugak!!! heiiiii masalah tul....

so bile kebosanan melanda... aku pon sajer2 ler tgk2 celebrities pakai masa masa dorang peknan.. (tanak kalah okeh... refer celebrities tuuuuuu)..kuakakka.... dah lah malas tahap gaban skang ni... tak suke gile kuar rumah!! sbb tak suke kene pening2 pikir nak pakai apa... pastu kalau keluar umah.. cepat jer nak balik..sbb loya, pening.. penat.. semua lah!!! bile masa aku nak gi shopping beli2 baju kalau mcm nie????

elok ler tu.. slamat duit laki.. konpem dia sengih jerr.. sbb bini suke dok umah jer pakai t-shirt besar sampai lutut yang harga RM10... dulu sebelum peknan selalu berangan... kalo peknan nak pakai comel2... pakai baju ketat2 bagi nampak prot bulattt... poyo jek semua tu.. bile dah peknan terus jadik malas!!!! bile ketat sket.. aku tak leh nak benapas!!! naper ah???

so dari pagi tadi aku cuba-cuba tgk gambar-gambar nie... syok okeh cuci mata..jom kita tgk sesama....

ok ke??? ni sebab Heidi Klum yang pakai.. kalo aku? konpem korang ckp aku beli baju ijau-ijau ni kat Pasar Payang kan?? baju batik.....

kalo ler Heidi ni dok sebelah umah aku.. dah lama aku menuntut ilmu.. perot jer naik... badan relax jer.... anak dah besepah2 dah!!! *kagum*

ishhh comel giler baju dia kan??? suke sgt..... pa.... nak satuuuuu...

alamakkk.. suke sgt baju hitam ni.... tp bawah dia tejerut mcm tu tak suke!! patut biar lepas jer bawah dia.... tp atas comelll... (leh buat baju tido gak)heheh

baju ni pon mcm comel jugak... aku rasa lahhh... mungkin leh dipakai bersama legging hitam supaya sopan sket.. hehehe...

nah!!! hamik ko... ko ada badan mcm ni???? takut ler aku tgk prot besar2 ni.... mcm nak meletop!!


ok gambar Jolie plak... peknan twins time nie... x yah citer lah.. lawa nak mati!!!! ko ada lengan kurus mcm tu time peknan??? hahaha...
baju Katie ni.. ermmm erm.... aku takkan pakai kot? bkn jiwa mak okeh!!! tp sajer jer aku masukkan sbb aku suker anak dia Suri..hehehe...




nie korang kenal tak? kawan satu sekolah aku dulu.... Gisele Bundchen supermodel Brazil.. si exgirlfriend Leonardo de caprio dulu.. tp last-last dia kawin ngn Tom Brady plak.. cantik nak mampus okeh!!!!! nie sblm dia peknan!! ha tu.. comel kan? bff aku si Anny sebooookkkk suh aku jadik mcm si Gisele nie... sibuk memekak suh aku jgn kumpul lemak byk2... sibukkkkk ingatkan aku berapa kg jer sebulan aku leh gain...... sibukkkkkkkk suh aku exercise walopon peknan..... sibuk suh aku beli dvd yoga time peknan...... apa? ko ingat bile aku buat semua tu.. muke aku leh jadik mcm Gisele????? ces!!!! aku tak tgk perot dia.. aku tgk paha dia..... perghhhhhh cemana lah peknan nak dpt paha halus panjang mcm tu??? gambar last dia... comel kan? dia baru pas bersalin 2 hari lepas 9Disember.... dia sms bagitau... hahahah.. statement best kan???



tak kira apa pon... aku tetap pilih Jessica Alba yg comel nie... heheheh... ok.. nanti leh carik cardigan putih plak.. heheheh
comel kan?
dalam hati ada gak teringin nak pakai kain sapu-sapu jalan mcm ni.. tp mcm tak sesuai jer... sesuai ke tak ha??? dah pegang-pegang dah aritu kat GE mall...
ni baju tadi..tp pandangan depan plak... heheheh
ni time perot kecik-kecik lagi leh pakai mcm ni yer....
lagiiii...
jessica alba ni simple jer kan dressing dia... x delah glamour2 sgt... so leh ler kita refer jer apa dia pakai slagi buah kelapa ke.. buah apple ko tak tekeluar!!!


last but not least.....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
nicole ritchie in red bikini... auwwwwwwwwwwwwwwwwww.... x de pon stretch marks bagai... pelik aku.... agak2 kalo aku pakai gini gi redang bulan march nanti..kene panah petir tak?huahahahahahahahah......

EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

12 comments:

SiTi said...

sItI sukA bAjU yG nO 3 & 4..CnTiK..

uIshH...JeLes gIlE lAa dGn nicole ritchie Ni...PerUt dIa cNtIK jEr xDeR lAnGsUng stretch marks...dIa pAkAi aPe Ye...?

Liyanaroxx said...

baju jessica alba tuh cun ar kak filla...hehehehehe...alah,akak pakai apa pun tetap comelll~!!

WhoOhUu! said...

Kene petir ngan mak hang dulu kot..

JuJue said...

ehhh perot aku elok skettt dari gambar yg last tuh. perrrgghhhhh tettapp taknak kalah!

Lenny said...

aku suka angelina jolie.... giler la perut ngan tetek je naik.. lain seme menten.. kalau aku... seme2 naik sampai cam takder tempat yg tak naik... huwaaaaaa.. camno nieh fillaa??

ratna said...

suka baju yg kotak2 kaler biru tu.. filla sesuai kalau pakai.. mesti sweet ajer..

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

haha. jessica alba tu comel la. rambut akak da ade ala2 dia ;p okayla tu.. g redang pakai gitu? heh. balik sini xknal da sape fillanie.dah tannn ;p

norul aqidah mohd zawawi said...

post terbaekkk..

C!kpuanmuda said...

oh.... dengkis!

pHat sUe said...

ha cepat lahhhhhhh, ape lagi?

alba! alba!

iena said...

gambar yang last tuh senang... kain pun jimat kan

LaLaLovy said...

ala biasalah.. kalau og lain pakai biasa2 je tetap lawa., top. lau kat cni kita pkai cmni, memang kene kutuk~