Wednesday, December 30, 2009

Lepas Kasih..Kasih lagi...Lepas dia..dia lagiiii...

yer, kali ni mmg asik citer pasal anakanda tersayang jer....yerlah.... kalau entry sebelum nie pasal perpisahan Acih ngn kawan2 school putrajaya.... tp kali ni perpisahan dengan cikgu-cikgu vogue stok model plak... hihi... eh seyes okeh..cikgu2 kat tumbletots ni mmg cun... aku rasa criteria nak jadik cikgu kat situ... dorang nak yg jelita jer... kalau tak jelita.... tak boleh apply... so saper rasa dia jelita dan english power giler... siler apply....

last sunday (27th Dec 2009) ialah last day acih kat Tumbletots Subang Parade... genap 1 year Acih bersuka ria belajar dan bermain kat situ... improvement? byk jugaklah kot? dia happy kat situ... tak pernah sekali pon Acih nangis sebab tanak gi kelas... tiap kali ckp 'Acih, siap cepat nak gi tumbletots ni'... confirm dia 'ok' punye... walaupon time tu dikelilingi cousin2 dia dan tengah main perang2.. dia tetap ok... so aku assume yg dia mmg suke dikelilingi cikgu2 cantik kat situ..hehehe.... kat situ konsepnye mcm learn and play lahh... mix around dgn budak2 mcm2 bangsa... so aku suke biler kasih confident... tak takut....


tapi segalanya dah berakhir... sbb mmg aku bajet nak anto dia 1 year jer... dah ler fees 2010 naik triple... ohhh aku tak cukup kaya nak anto..hihi... gipon cukup dah kot... pasni leh rambu-ramba every weekend... kalau tak tu.. orang kawin tak leh nak pegi... dan mcm2 hal yg tergendala... so hadaplah gambar2 kenangan Acih di Tumbletots...
waaaahhh magic kan Acih??? heheheh...magik2 ni mmg keje apak dier la...
Acih with Syasya... syasya ni anak kawan aku gak..hehe... gitew.. cun tak cikgu-cikgi dia?

gambar pak radie dah edit siap2.. sbb guna camera phone dia jek..

eh... tekangkang plak anak aku.. heheh...

sesaper yg nak try hantar anak kat sini.. saya mmg recommend lah.. english 100%....

tgk kasih.. happy kan dia? confident kan dia? huahahaha.... biasanye budak ramai..tp ramai yg tak masuk lagi kelas nie.. dorang awal sket..

45minutes learn, 45 minutes play... so parents have plenty of time to go shopping.. huahahah... tu yg aku suker tuh...

hello! perhal plak tetiba hello... mai dan saya...

kira dah graduate lah ni ye?

Acih with her certificate.. anak saper lah rambut gerbang jump2 kat blakang tuh...

wuuiii panjang ler plak nama.. pasni adik kene letak nama pendek sket arr...

lagi..



takkan anak-anak jer nak enterprem.. mak2 nak juger... hehe.. mai dan saya... ohhhhh baju + seluar atas kebawah adalah dari topshop yg sale giler2... 50%... huahahah.. go and grab!!! yg peknan mcm saya leh dapatkan maternity topshop hanya di topshop midvalley.. tempat lain takde tauuu.... seluar tights maternity (ala denim) sgt comfortable!!! (oopss sempat promo)hihi... gambar yg cantik ni from mai's camera... tq auntie mai blanja Acih makan kfc!!! sedih ler pasni x leh melepak bersama-sama lagi..huhuuuu...


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

4 comments:

happy2gether said...

Filla, aku plak sedih sbb dah abih dah sesi tumbletot bersama2 Acih...ikutkan hati nak sambung lgk tp bila fees dah naik nih cam x worth plak sbb only once a week...kalo ikutkan aku mmg maleh nak antar syasya pi daily school lgk..dia baru 4thn nxt year, tapi sbb dia kecoh nak jumpa kengkawan nak main2 aku pon antarlah...tapi ni 1st time sbb kalo tumbletot jap jek kan...ni 3 jam 5x seminggu...harap2 Syasya suker...memula aku ingat nak beli sth utk teachers yg cun2 kat tumbletot nih tp x smpt...lgpon byk plk teacher2 baru, syasya cuma ingat teacher Jane...eheh Nirmala tu dia x ingat pon..aku suker yg baru ni Famine pon baik...emm aku rindu time kita lepak2 walopun x selalu...tapi syasya n acih akan ttp berjumpa kan?may be bday parties or lepak2 nanti...emm Syasya gonna miss tumbletot, acih & subang parade..ehehhe

Mimie Haszmiza said...

kak filla.. tumpang nyibuk jap..
ade berita gembira utk semua p.a2
check website jpa. pekeliling baru..
hadiah tahun baru ;)

as a.k.a axa87 said...

Salam.. saya pun dah stop kan Aszra dr Tumble Tots tuh.. sedih jugak last day dia hari tu. Dia nak bergambar dengan teacher dia... Sayang.. kat situ memang bagus.. tapi kenaikan fee dia memang melampau2 la.. baik hantar daily nyer kindergarden. Rasa nya ada terserempak dengan Filla sekali sekala ..segan nak tegur jer. Selalu jumpa ngan Mai je... lepas ni susah la nak jumpa Mai..

Mai.. invite saya kat blog boleh?? asnida78@gmail.com

happy2gether said...

As, mai dah unblock blog mai tu...silakan masuk...awak tu update la blog nanti ek?tu thn 2007...