Monday, November 30, 2009

Jom ler cuci mata tgk haku... huahahah....

aku ingatkan dah berlalu dah zaman2 kemuntahan dah kegelian dan keloyaan dan kemalasan.. tp masih lagi disitu....baru ni muntah dengan jayanya kat sinki.. pastu geli geleman nak membasuh sinki... heeeeeiiiii..geli..... abis nak suh saper plak yg basuh? nak suh laki.. ceh.. tak payah.. kang tak pasal dia yg sambung muntah!!!! ini bukti gegambaran masa lepak2 bersama family kat GE Mall Ampang..
perkembangan aku ialah dagu dah mula berkembang dengan jayanya... pastu bibir kering... tiap kali pakai lipstick.. lipstick tu ilang mcm tu jer.. mebi aku terjilat2 sampai lipstick tu ilang... atau aku cium kasih byk sgt... tp yang pasti rambut tetiba mcm pompuan giler... dah pusing satu GE mall baru ler ada yg ckp 'asal rambut ko teruk sgt?'... trima kasih ler tolong bagitau...
muke mmg tak siap laaa... badan jek ada kat sini.. tp hati.. pikiran sumer tebayang umah.. tebayang katil..bantal... tak larat.. nak tido!!!! (gambar sengaja blur..bagi chance kat minah starbucks rambut panjang pakai crown ni)muke adalah semakin lemau dan lemau dan lemau... sampai tetiba cakap kat mak aku 'dah ke? jom balik??'... haha.. sumer bengang sbb ada hati nak sambung jalan2 gi klcc konon.. tak hingin aku!!!!

ok sile terima gambar last dari perempuan berwajah blur...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


TEROK KAN AKU?????? Haihhh.. sian tul tgk diri sendiri...







EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

11 comments:

Mimy Hamid said...

sabau je la bila nk dpt tengok badan ko ni nokss

JMR said...

cian jadi pmpuan mengandung nih..hikhikh

Anonymous said...

hahahah... sian tol aku tgk ko nih. takpe, hopefully sebulan dua je la kan. lepas nih ko dah buleh melantak banyak, tk mual2, kompem ko lawa balik kan kan kan... betul beb. take care neway hek... - ira MOT

genny da bomb said...

pasni asik nengok gambo blur je la plak...huhuu..ok je menten cun jek lagi hihihi

Chooyaya! said...

sian kt ko filla... aku tau ko tgh tadek mood skarang ni. pembawakan budak. so nanti bila ko dah ok, baru aku call, pasal skarang kalo aku call, serupa aku bercakap dgn diri sendirik2 jerk. hahahah

cheqna said...

selmt untuk akak....
=)

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

org nk tgk gambo btol. ni asyek blue je asl? hee ;) kak pila. aceh nye gambo mana? rindula dia. akak ade habit same, suke jilat2 bibir! heee

Mrs.Nury said...

alamak..tipah tertipu.Aku ingat dptla tgk muker ko yg lemau tu hehehe...anyway sabar yer filla tak lama lg ok la segala sickness tu hehee

Liyanaroxx said...

ala....baru nak tgk pic terbaru kak filla...=(

JuJue said...

ehhh comel je. siyess comelll jer aku tengok ah. ohhh bukan ko lah.. awek starbuck pakai crown tuh!

hehehe.. ko tak ok lagi ke.. nanti ok la tuh...

ejea aziz said...

sabo ye...
org ckp kalau byk dugaan time preggy nti deliver senang ckit...(nk sedapkn hati sendiri jgk) hehehe....xpe..xlama abisla stage yg menyedihkn..
huhuhu....