Monday, November 16, 2009

Tuan Puteri Berinai....

aku hapdate 4,5 kali sehari bukan ler bermakna aku dah sihat leh lompat2 yer kengkawan!!! hormon kan berubah-ubah.. walopon for the first time mak muntah kat toilet opis arini.. tp tetiba ada mood nak update blog..hihi... sebab ada byk gambar2 Acih kot..heheheh...


jom layan....Acih Berinai ngn Wan and Papa Di (geli lah Papa Di).. auwwww..
sesaper yang blom ada anak pompuan... haaa.. begini yer cara-cara melayan anak pompuan... getik giler dow!!! tak larat mak.... sib baik ler Apak ko rajin melayan kegedikkan ko Acih.. oh tangan yg debap2 belah kiri tu.. tangan Wan... sama kan?? debap ngn Acih.. like Wan like Cucu lah!!!

teruja kan muker Acih? hehehehe...

auwww.. gemok2 debap arr jari dier..

terseksi sudah!!!

nak tau kaki aku cemana.. haaa tgk kaki acih jer... sama okeh!!! cuma kaki acih putih bersih lagi suci murni dan gebu arrr.. kaki aku dah tua... dah bekarat... berkakah... bekematu... kelabu dan berdebu!! waahhh giler hina kaki sendiri....

itu lah sajer cerita buat masa nie..nanti kalo rajin kita sembang lagi yek.. babai...

oh ye, check up hari tu sumer ok ;).. baby dah dlm 2 inches doc cakap..hehe... nampak mcm casper!! huahahaha... doc cakap time ni dia dah leh melentik2 mcm jentik2.. kuakaka.. dan heart beat adalah ok... Alhamdulilah!

EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

8 comments:

syaf_alia said...

alahaiii si anak dara ni...dh pandai melawa..hehehe..

Anonymous said...

My daughter pun tetiap minggu nak suruh recolour inai dia. seb baik tangan putih tak macam maknya yg dah 'berlengaih' nih... huhu... hadap je la filla. sok2 adik dah kuar jgn tak caya dia kasik inai jemari adik dia plak! - Ira MOT

busyuksayang said...

seksinya tuan puteri nie...luckily papa di rajin melayan kan :D

Chooyaya! said...

rajin pak radie malayan acih.. bagusnya...........!!! bagus jugak si acih nih, diam jerk dia. kalo anak buah aku, sekor2 menggelupur. 10 menet dah basuh. dari merah,t erus jadik kaler kuning.

nadya omar said...

allhamdullilah, smoga akak & baby sihat selalu, acih msti xsabar nk ada adik ,,

hOtMaMa said...

rilek je acih org pakai kan inai... bagus tul la.. klu shasya nih aku tak tahu la jd hapa...lg la benda lembik2 mcm tu... kompem dia geli & nak muntah...hehehe..

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

ala. comei nye aceh. geram kina tgk ;) berinai lak haa..nk kawen n ieky ke aceh??

Liyanaroxx said...

comel...mcm org nak tawen plak dak kecik nih!=)