Wednesday, November 11, 2009

triple celebration girls!!!

heheh... ini sume kebetulan... sebab sekali 3 orang nie lahir bulan November..date pon dekat2... so celebrate lah sekali... aku 3hb, Kak Tinie 4hb, Kak Nana mommy Ieky 6hb... hehehe... so kami decide pegi Chillis to celebrate..

-filla-kak tinie-kak nana-

sorry kualiti gambo mcm hampeh.. tgn aku yg snap biasalah!!!

tolong ikut logik yer.. muke paling depan jadik muke paling beso... cuba kalo aku kat ujung skali..konpem muke aku paling kecik.. (uwaaaa muke dah lebarr sebenarnya)

pucat lesi kan?.. tak lalu ler nak sapu lipstick.. dah ler bibir tgh kering... pastu mcm geli nak buh lipstick melekit2.. hahahahha....

lamb

nie aper mende tah.. tp aku seyes tak leh tgk udang ler... nak muntah..hahaha..sbb telebih mkn udang aritu.... now dah tak leh tgk dah...

mine, triple aper mende nama dia? tah luper plak.. mkn sikit jer..sbb tak lalu...

yang ni mmg sedap.. aper fajitas ker aper tah.... tp byk giler mushroom... sedapp...

sajer jer pakai baju kembang2 sket.. prot tak beso pon lagi!! sajer gedik.. kalo ketat nanti tak leh benapas lahhh.. mcm lemasss jer....

anak-anak crocs dan kaki belang-belang dan bintik-bintik...

sesi exchange present aritu.. aku dpt nie from Kak Tini.. tq tq!!

and got this from Kak Nana... thanks bangat!!!!


dan tak dilupakan hadiah dari Abang&wife+mama+ayah utk diri ini... (dorang siap share-share nie) auwwwwwww...


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-

-


-


-


-


-


-


tadaaaaaaaa!!!!!hehehe... GShock nie comel giler.... aku suker tgk masa Scha pakai dalam cerita Awan Dania 2 tu... hahahhakkk.. pastu ckp kat wife abg aku aritu masa sama2 tgk citer nie.. ckp cun giler Scha ni pakai..hahah.. dia ckp Abang nak beli...


pastu gi wedding kat seremban tu dorang surprisekan ngn hadiah nie.. kelaka giler sbb jam ni letak dlm box/paperbag MAC.. aku bajet barang2 make-up.. pastu abg ngn wife dia datang dua-dua ekor pakai jam nie.. sorang kaler ijau sorang kaler biru.. aku mcm jelesss..huhu.. terus tanya.. eh comelnyeeeeee!!!! baper harga sebijik? pastu dia ckp baper rm.. aku mcm hah??? tak yah lerrrrr... tak cukup duit... pastu biler bukak jer box MAC tu.. tgk kotak GShock!! hahaha.. terus tegelak2.. pastu suspen nak bukak.. sbb tatau kaler aper.. tp wife abg ckp ijau tak de dah habis!! aku mcm sedihhh... skali bile bukak KALER IJAU!!!!!! hahahahah... terus menjerit2 kat kenduri kawin orang..mmg poyo!!!!! hahahah.. well thanks korang sumer!!! i love surprise!!!!!! rupanya Pak Radie pon involved gak.. mak aku dok call dia tanye betul ke aku suke jam tu?..hehehheheheeh.....

b'day present from Pak Radie? lom lagi... tapi adalah... rahsie... hahahah...




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

11 comments:

Chooyaya! said...

nama tirple tu ialah triple play. pastu yg fajitas tu kalo nak seap order la dengan saute mushroom and extra cheese.. hehe. tu mmg peberet aku tu filla...

best ko eh, ngandun pon slim jerk.. aku ni gemuk semacam walau tak ngandun

eh, acih punyer tight mmg comel giler ok? aku nak gak ah pakai mcm tu

ratna said...

ha ha ha.. itu baru betul2 surprise!!!

C!kpuanmuda said...

nyah.. takde la lebar mane muka tu.. tapi breast telah membesar dengan jayanya.. hahahah (gelakkan diri sendiri sekali)

aja_biee said...

soo sweet..betol2 suprise.. bestnya.. nak jugak!! haha

Filla ~ Kasih Aleeya said...

chooyaya: ko mmg cekap menghapal nama2 food..aku tau order ngap jer!!! ko nak pakai tights? boleh.. ada size beso XXL..mesti comel ko pakai polka dots!!!

ratna: heheh..tulah pasal..

CPM:huahah....kini saya tidak memerlukan bra span palsu!!! huahahah....

aja_biee:a'ah ler suweeeettt bangat!!

Sham Ummi Echa said...

filla...muka ko x tembam...tp tek ko yg cam gebu sket...huahahaha..

wahhhh besnyer ko dpt surprise camni... pasan scha ke pasan dania pasni..heheeh

ejea aziz said...

x syok kn gi mkn tpt best skali x lalu..nti lepas ko dh ilang 1st stage ni kena la gi blk..rugi wo..
huhuhu syoknye dpt Gshock..
pssst..ye ada telah membesar di bhgn tut...kih kih kih...tahniah2...hahaha

Miss Moon said...

radie dah kasik adiah advance ekekekkek dalam peyut nko pilla .......akakkakakakka

Anonymous said...

Warghh... birthday mak semalam. nak GShock gak! jeles mak. takpe la, dpt belen 250 bln doblas ni aku rembat selai... huhu sian present pon kena beli sendri... ekekek... hepi belated bday kat filla, moga berbahagia dgn usia ke30 (samo la kito) & 30 years ahead!
-kasteme MOT- (hope u remember me tho'-

sue_haini said...

hepi belated besday buk filla...ibu dh nmpk chubby sket..if ckp gmuk kang sush hati plk..hihi...jgn marah ye..

Anonymous said...

legging / stoking belang2 for girls tu beli kat mane eh?