Wednesday, November 25, 2009

sembang sajer-sajer jer

seyes nie...click new post... tp tader aper nak post?? camno.... so kita mengelamun jek dulu.... ok tak baik mengelamun..buang masa...kan dah nak raya haji? so mcm biasalah... saya mengucapkan selamat menyambut Hari Raya Aidiladha kepada semua umat Islam.... sesaper yg balik area2 banjir tu... slamat meredah banjir yer...mcm aku meredah ke ampang jer..huahahahaa.... *slamatttt dekat*..

asal aku tgk aku type 'hahahahha' tu aku mcm sakit ati ah?.. sbb aku bukan gelak ponnn.. tu sumer tipu jer... konon ceria.. padahal muke mcm nak bunuh orang... penatnyerrrrrr!!! loya tekak tu mcm dah kurang sket dah... tak ler lemau giler mcm aritu... semalam pon pecah rekod okeh..balik keje aku leh cuci kain, sidai kain, masak ayam kicap paling bodoh dlm dunia... pastu suap Acih makan... byk giler Acih makan... terus diserang rasa bersalah sbb dah lama Acih tak makan aku masak!!! uwaaaaa... pastu siap ckp "mama masak sedap.. sebab mama tak masak sayoooo".. kat school tak sedap sebab masak sayo!!!!! oh mcm tu eh??

*menguap*... weh naper penat giler ah? skang ni opis tgh renovation kaw-kaw nie.. ngan aku boss pon tak der... sbb dia amik cuti sebelum bersara secara rasmi pada 4 Disember ni last day dia.. dan lepas tu..pepandai ler aku nak idop kat celah2 mana pon aku tatau...
aku rasa peknan kali nie perot agak membesar bagai johan compared masa peknan acih dulu..bley tak?? huhu... kain pon dah tak leh kancing... zip jer pastu tekangkang ler x bercangkuk!! hehehe... maybe sbb peknan kali ni..walopon loya and muntah..tp aku x der lah geli sgt tgk makanan..ok jer aku bedal!!! sbb prot kosong aku lg rasa nak muntah..so better aku mkn byk2..hehehe... walopon BFF sumer soh aku tgk Gisele Bundchen peknan... hello..dia supermodel okeh... kalo lps dia banak badan dia buruk..dia leh jatuh miskin... sbb dia dpt duit dari kecantikan lentik badan dia.. aku tak!! hahahah...
dah tak de ape nak cite..nanti sok2 lusa kita sembang lagi k... bai...

EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

5 comments:

Aniem said...

Yeah..setelah lebih 2 minggu i menghadap blog u neh, akhirnya abis gak.hihi..my comment: Soooooo interesting okeh! keep up the gud work! i 26, should i call u 'kak' filla? or..madam filla should be ok kot..hihi..anyway, nice reading ur blog okeh madam filla..terima lah lagi sorang follower yang setia..hip2 horey..

fadel toha said...

perut kau nampak besar peknen kali mungkin sbb ko kurus sgt kot filla...ala don't worry lah pasal gemok lps banak..ko kan disiplin tinggi biler diet..boleh kurus punyer!!

Anonymous said...

weh, arini ko bawak acih gi opis eh? dia tak kaco ko wat keje ke? (huhu mcm bnyk keje sgt, bos takde) ekekek... papepun di kesempatan ni aku nak ucap Selamat Hari Raya AidilAdha. semoga pengorbananmu mengendong anak dalam perut tu akan memberi kebahagiaan berpanjangan dalam hidup. perghh... ni ayat tulus ikhlas dan suci dari jari jemari aku ni tau. Take care, jangan belasah rendang daging banyak2, bak kata mak aku 'nanti pano' (paham tak nih? tak paham gasak la... hahaha) adios... Den nak balik Nilai potang ni tolong omak den meghondang. Esok nak ghayo kek Selayang plak... jauh to kampung den... Da.... - Ira MOT

Lenny said...

slamat ari raya filla.. aku pon balik zooview je.. dokat.. pastuh ari sabtu kot balik btg berjuntai...:D

lin said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室