Friday, April 10, 2009

Secretaries Conference 2009..

tekoyo2 okeh... aku gi conference ni kat Prince Hotel... budget ramai ler segala PA, segala secretaries... heheh..tp okler... 21 org tu ramai kan?... sesekali mmg kene attend mende2 mcm ni.. tebuka sket minda... tgk sket org lain.. so ko akan ada rasa utk upgrade level ko sket.. motivate diri sket supaya ada daya saing gitu..tak ler memerap jer... pastu dok perap2 kat opis pon buat apa... oh ye.. berikutan diri ini yg agak merajuk di opis sendiri kan... aku apply sumer courses yg ada... aku benci dok office.. hahaha... and luckily dpt lagi gi Terengganu Grand Continental... yiihaaaa.... so kengkawan... saya tak ada pada 20-22 April... mak bawak diri okeh.. hoho...
(wahhh aku kan giler kosa... laju jek dok kat kusi dpn.. auwww... sekali ngn gang2 mak)

oh yer citer pasal conference.. ramai ler plak yg ckp 'eh, u look familiar lah?'.. boleh? aku dah kecut perot... kepala hotak dok ingat 'ko baca blog aku ker?'.. ohh tidakkkk!!!

mengambil gambar menggunakan hp semasa speaker tgh ckp adalah tidak menjadi kesalahan

bergedik2 sesama sendiri juga adalah tidak mejadi satu kesalahan... sebelah kiri saya itu adalah my new friend Erin... cantik kan dia?? suker sgt tgk muka dia...walopon kami baru jek jumpa..tp disebabkan dia pon kepala sgt giler.. maka kami seperti dah kenal 10 taun... kuakakak.. sebelah kanan adalah Ida office mate saya... air penuh atas meja..tekencing2 aku!! gedik manja adalah satu kewajipan! mcm biasa guna cermin kat toilet..hahaha... pastu siap2 nak gi sopink kat Pavillion plak..eh kata Prince Hotel tu opposite jer kan..hahah... gigih nie melecet2 kaki pakai heels.. meredah ke Pavillion! my new friend erin nie... nak citer kecik nyer donia... tunang dia ghopernyer kawan laki aku!!.. hahah... memula citer pasal tunang dia keje 3D illustrator gak.. aku pon tekejut..sbb sama ngn laki aku.. pastu rambut tunang dia panjang.. eh sama lagik? hahaha.. balik umah check ngn Pak Radie.. dia plak check ngn tunang dier.. haaa amik ko!! kawan ghopernyer.. babe..highlight rambut ko aku soka arrr!! hahah..haruskah aku buat jugak? adik manja nie ha.... x sabo nak gi course kat ganu lak yer??? sabar yerrrrr..heheheh...

ok ler sekian sajer saya nak citer.... saya sgt penat...

10 comments:

*Ifa* said...

sonok tgk kak fill mudah mesraa...msti ramai kawan kan.nti p ganu mkn kopok lekor la kn..

MimY HaMiD said...

filla...awat x habaq secretary conference tu cam best la...len kali habaq mak gak tau mana2 event..leh join sekaki...huhuhu

Sham Ummi Echa said...

filla..
course yg kt ganu 20-22 tu yg anjuran space utm ker.. kalo betul la kann... huwahhhhh...aku sgt jeles sbb aku pon ada mintak..tp x dpt sbb our big-big bos x approved.. kalo x leh jmpa ko kan.. aku pon sgt menci ngan opis aku skang nih.. sumer nk jimat.. PA nk g course pon x leh.. tp bos g mting sana sini kt hotel leh plak..aku benci..sgt benci..

C!kPuanMuda said...

hehe... tingin pulak nak jadik secretary :D

Lenny said...

wah filla... ko pegi course ke pon.. patut lama tak nampak batang idungg... :)

fasury said...

mau ke Ganu eh? kak Filla xmO turOn kemamanG makanG sata & Otak2 ke?..lalalala

suterabatik said...

Huhu.. Igt nk g gak Course kat Grand Cont anjuran Space UTM tu tp x jadi coz dekat sgt.. So pilih g kat Grand Season KL.. Kalo x leh jumpe.. Kenal2..

IrinaSairah said...

Iiii Kak Filla,

I pun join seminar yang SPACE UTM anjurkan tu (Grand Con Ganu)...leh ler kita kenal2 nanti..hehehe...

Sutera Batik said...

Xnk wat perjumpaan ngan peminat2 kat Trg ker? Ramai nih... Hehehe.. Peminat ke?? Peminat blog u laa.. Huhuhu

Kasih Aleeya said...

to all: yer mmg UTM nyer program.. saya nyelit jer..alamak haiii.. meh lah dtg grand continental bermesra ngn buk pillanie yg pemalus nie..hahahahah.. dtg bawak kepok leko skali yer... auwwwwwwww...hahahha
Irina: nanti tego yer.. sbb saya ni jenis tak ingat org..tak kenal org.. sumer saya tatau.. kang org ingat i sombong plak!!