Thursday, April 23, 2009

NI GAMBAR SAPER NIEH?

Buat yg ternanti update aku gi course kat Ganu...sabarrrr..hahah..sbb aku nak update yg ni dulu...kene lah ikut peraturan..x leh main jump2.... kejadian ini adalah sebelum aku ke Ganu..hahahah... pepagi sabtu aku dan Acih telah mengikut bapak kepada Acih ek opis beliau yg teletak di Hartamas kota metropolitan dimana ko leh tgk pompuan2 dok besidai minum kat mamak tak pakai bra.... tak pon pakai baju tp mcm tak pakai... (uiii bestnyer kalo aku kije situ!!!).. hahahahah...

Pak Radie tengah bz nak mamp kan skang ni... so aku ngn Acih sibuk nak ikot..sbb lepas tu nak balik Shah Alam teros... jadik smentara Pak Radie wat kije dia kat komputer.. maka aku dua beranak yg terbiar telah dicampakkan ke meeting room opis beliau.. (jujue sorry terfollow ko panggil laki sebagai beliau) aku sedikit geli nak panggil sayang ker.. aper ker..hahahah..

so nyer... ni lah masa nak menguji bakat anak sendiri.... dan aku tatau pon yg Acih lukis gambo 'orang' rupanya jadik mcm nie...
hahahahah.... lawak tol arrr.. sbb apa aku rasa lawak? sbb aku tak penah tgk Acih lukis gambo org sebelum ni... skali aku ckp kat dia suh lukis gambo mama... nahhh amik ko... siap sambil Acih lukis... dia ckp 'ok..ni jari dia... ni kaki dia'.. hahahaha...naper mata mcm kene tumbuk lebam tu????? beso nye jik mata??

tu diaaa besungguh2 okeh!!

Amacam??? hahahah... pecah prot aku tegelak nengok...yg penting kepala haku lagik beso dari pala Pak Radie.. aper kes????? mata keluarga ni adalah mmg jenis bulat dan ala lebam kene tumbuk.... yg penting tangan adalah stok bermain galah panjang.... hehehehehhhhhh...

Hasil Karya : Kasih Aleeya...

muka ini adalah selepas dia dah memecahkan sudu kaca kat Oldtown Hartamas (masa lepak ngn Auntie Anny diaaaa).. sabo yek anny... heee..hangin tul aku... baru ko tau cemana aku nak handle budak ni kalo apak dier takder.... hahahahah.... butik tu takder jual baju budak kecik pon dia leh hangin satu badan... hellooooo???!!!

*miss Acih so much... dah 3 hari x dpt ckp... so smlm dpt kol dia kat umah nenek Shah Alam.. dia leh ckp 'dah lah tuu...Acih panas ni.. nak aircond'.. ceh!!!!!!!!!

8 comments:

-butterfly- said...

:: wah!!
:: bangga!!bangga!!
:: a big clap to Acih comel..
:: dah pandai lukis gambo orang tak bp nak lidi..
:: ekekeke
:: adoii..
:: cube suruh die lukis kucing kak filla..
:: nak tengok mcm mane kreatif die..
:: :p

** kak filla.. nak kopok lekorr!!**

^i|z|z|A|h_n|h|k|m^

MimY HaMiD said...

filla at least bangga tu anak lukis2..wlaupun kelakor tp agak gumbira sket..hihihi

~Ifa~ said...

kahkahkah lawaknyeee.akhirnya saya dpt juga tgk acih lukis muka mama dan papa nyeee.tgn tu leh wat galah kait buah kt dusun.kt nk musim rambutan dh.elok la tuh....

genny da bomb said...

hihihi comelnye orang acih!!

Liyanaroxx said...

"yg penting kepala haku lagik beso dari pala Pak Radie.. aper kes????? mata keluarga ni adalah mmg jenis bulat dan ala lebam kene tumbuk.... yg penting tangan adalah stok bermain galah panjang.... "


kak filla...patutnya akak vangga dgn acih...even dia lahir pas tahun 2000...dia masih ingat permainan tradisional org melayu iaitu "GALAH PANJANG"....sib baik dia x lukis muka mak pak dia mcm UPIN & IPIN ke,NARUTO ke,BEN 10 ke...kan ke haru!!!=p

sheila said...

hahahah..gila lawak

tp kan dah dia slalu tgk mama dia pakai shades itam..dia pun lukislah kengkonon sume org tgh pakai shades...aku rasalah

JuJue said...

ohhhh time ni lahh di mana ko meng sms kan aku yg tengah sebokkk nak shopping2 tu ? time tu lahh ko nak ajak online? kih kih kih..
tapi acih lukih muka ko cam real jer. sejibikkk okeh. cuma part mata tu..tak berapa tepat. mata ko stok kena gam! ohhhh maybe acih lukih mata ko pakai shade ko tu kot kan?

ynadona said...

sis..apesal rasa nak gelak gilos part elaboration gambar tuh..hahahaha gelak lagi..