Tuesday, April 14, 2009

CIPUT TU DAH OKAY SKET..


HEHEH.... now dah tak baper nak ciput dah.. pagi tadi... secara senyap2 dan cover line... mak telah snap lagi gambo hasil kerja anak dia..heheh... sonok kan biler tercarik2 mana satu anak ko punyer... heheheh....
tak yah susah2 carik mana satu Acih punyer... mana yg paling putih bersih tu... tu ler kasih punyer...

tadaaaaaaaaaaaaaaaa.... tu lah acih punyer.... walopon dia ada sket slow motion kalo part2 wat keje ni kan... tp aku rasa ok ler sket yg ni haaa... kucing kecik tu dia tak sempat kaler pon x perlah... huahahahahhahah....acihhhhhhhhhhhhhh acihhhh.... (sambil geleng pala)...tp acih nyer ok sket dari yg ketas sebelah kiri dia tu kan..hahah..sempat kaler bintik2 jer.. (mati lah kalo mak budak tu baca blog aku)... ini ler hasil kerja boipren acih yg terchenta (katanyer).. hahha.. nama dia Abg Ammar... cinta mati okeh!!! siap boleh tesipu2 kalo aku teserempak.. yg si Ammar tesipu2.. yg Acih lagik lahhh... kecik2 dah gatai... aku kawinkan kang haaaaa... bile tanyer nak kawin ngn saper..konpem lah jawapan dia Abg Ammar... tp mesti Acih ckp dia pendek lagi.. kalo dah tinggi baru leh kawin.. apa2 lah acih.... boipren lama ko Ieky pon ko dah lupa kan!!!.. tp leh tahan gak budak Ammar ni kaler kan?... kucing tu pon dia sempat kaler.... "Acih..siler blajo kaler cepat sket..jgn hegeh2 okeh!!"kat carrefour... sibuk nak bli helmet..sabar ler acih... nanti kita bli yer...yang ni besoooo... tataplah muka acih yang... eishhhh... geramnyer aku kalo dia buat hal... smlm nak suap mkn nasi dia takmoh.. sibuk nak milk... cikgu dah komplen acih x moh makan langsung.. aku cekak jer mulut dia..terus sumbat nasik ngn ayam masak kicap.. mak ko dah penat2 masak..ko x nak makan plak.. hamek ko... aper lah susah sgt nak makan..cuba mcm mak ko ni.. menggigil tahan napsu makan nieh!!!

7 comments:

okinokiyo said...

hahaa tu la aku pun carik mana kasih punya,..tpi kemas la dia kaler..ko kene ajar dia time management hahahaha

eh aku rasa ammar tu semua org suka.nasya pun sipu2 nampak ammar..nak jek aku belasah kecik2 dah sipu2 mcmtu hahaha

genny da bomb said...

kakakakka wahhh bagus dah ada kemajuan acihhh..gud girl!blajo ajin2 ye...

mkn jgn tak makan..kang kene sumbat ng mama tu kang...

mannira said...

fila...rsnya acih ni mmg dia observe org nyer keje dulula...sebab tu dia dpt kaler byk tu...dia suka tgk org kan...tak sangka lak acih ni tak pemakan..sebab pipi menten...susahkan..bila anak tak nak makan...susah jugak kalau anak suka makan...mcm anak ai....

Miss Moon said...

ok la tew fila

slow slow

aku nak share ngan nko site nih nanti nko ley ar printout kan bagi kat kasih . Aku puns slalu pakai recycle paper opis print utk isk ..

http://www.enchantedlearning.com/themes/123.shtml

**zyDa** said...

huhuhu..so sweet n very2 noty ler aceh nie..geramm jew...hihihi

JuJue said...

wehh akid pon ada masalah yg sama. makan! tp yang pelik nyer..ngasuh dia ckp, kat umah ngasuh tu ok jer makan. ngan aku jer..susah. aku masak tak sedap kot. tapi mmg ler dia makan memilih.. geram aku!

ejea aziz said...

acih...go acih go...
jgn kasi malu libra...dia benor nya dia observe dulu...tgk dia kaler kemas jek..hehehe
Acih tingat kt abg ammar kot..sbb tu x lalu mkn..ekekek