Monday, April 27, 2009

INI BUKAN NAK SHOW-OFF.....

Heheheh.... Pak Radie cukup pantang aku nak upload gambo2 apa yg aku beli..tp mana der slalu pon aku uppppp!!!! sajer nak tayang2... aper salahnyer? ada ker org kata aku belagak?? helloooooo...haku fedulik haper...kata jer.. mak kan jenis x kesah!!! sedikit adegan rembat-merembat telah berlaku pada hari sabtu dah ahad..... setelah 10bulan kot tak merembat aper2.. iskkkk malang sungguh diriku inie.... asik bejimat jek..tak gak kayo!!!

haruskah aku bagitau ni menatang aper????? kakakakkaka..... in this entry.. i would like to thank my beloved friends and readers... for suggesting me this brand... i love the design.. (i wanna choose red..but the seller said red is for Singapore market only.. in Malaysia, they produced this blue.. (but still nice right?).. ok jgn spiking..kang salah type kang..type bm jer yer fillanie.. ok ok okkkk... to be frank, i'm not kinda person yg can get what i want easily.. i've to dream first... i've to do saving... i've to influenced my mom first... (oopp ckp omputih lagikkk)..hehehe... tp aku ni jenis..kalo nak.. aku will try my very best to get what i want.. so biler dah dapat nie.. saya sgt vangga... saya sgt happy... perlu ker aku wat rancangan 'BERSAMAMU' utk dpt aku nak... hahahha.. yer yer..kadang perlu..ermmm.. tinggal nak pasang streamyx jer lagi kat umah..auwwww.... pasni Pak Radie dah sound..jgn ngengada tak lipat kain..tak masak... huahahhaha... helllooooooo???!! lek lek lekkkkkk jgn panik yer pak radie... bawak betenang!!!!

ini adalah bag notebook aku yer... semenggah sket.. ada yg murah sket tu dah ghoper bag sekolah.. x mohhhh!!!!

hohhhh... hok yg nie.. pak radie tatau aku ada snap...hihahahahahah... mcm tikus aku snap gambo nie... nak tau aku bli aper??? beli bag ngn white shirt yg comel... dgn harga yg murah tahap melampau... aku kan great buyer... harus ler carik yg ada discount tp ttp menawan kalbu..Dorothy Perkins tu aku bli white shirt yg aku pakai masa gi pierce Acih tu... ngn bli gak accessories gelang2 gitew...

heheheh gitew.... sajer jer wat gimmic tak moh ler amik gambo penoh2.... auwwww... ada mcm kusyen umah korang tak???

tunjuk lagi skettttt... suker dlm dia kaler purple menawan gitew...

walopon bukan ler designer bag... tp x perlah.... redho jeklah.... akan aku pakai bag ni sampai ler rabak... oh luper plak nak ckp thank you kat Pak Radie... sbb dia yg blanjer...hehehe... tima acih ler Pak nyerrr yerrr.... bukan aper... ari tu gi ler kenduri org tunang..kira gempak2 ler..anak dato' tunang... pastu pempaham jeklah..yg dtg konpem ler gempak2... pastu Pak Radie ckp... sian tgk aku ngn bag buruk kaler coklat beso guni tu.... Pak Radie tu bukan jenis yg sian tul2.. tp dgn mimik muker mengutuk aku okeh!!!!!!!!

tetiba gambo nasik..hahah... tp aku tau..korang mesti suker gambo makanan kan? ni aku upload gambo aper yg aku mkn masa kenduri tunang tu... sedap nak mam!!! perghhh... kerabu mangga buh sambal blacan sket... masak lemak cili api daging salai.... ulam...sambal tumis sotong kering..ayam goreng...ngn tahu aper yg kecik comel tu masak ala2 ngn tepung jagung ngn oyster tu.. aku penah try masak ni dulu.. tp end up jadik mcm muntah kucing.. pak radie pon try tahan muntah tgk lauk aku... cilakak tullll...

so itu sajer lah yg saya nak membangga diri... sekian sajer yer...

13 comments:

Liyanaroxx said...

silalah UP kan diri...x kesah pun...kalo akak x udpate blog,lagiler gue meroyan!!!=D ehem,dah beli laptop ek?beli DELL ye?cayalah kak filla!!!=D smart tuh~!! hiks...jgn risau kak,DELL dijamin menawan hati & kalbu anda!!!huahuahua...*kasi up sket,mana tau CEO DELL baca blog akak...leh dapat lagi 1 lappy free*

Akma M.Rudy said...

suke..aku suke bila buat pertama kalinya ko mempublish kan sgala harta rampasan n sesi kiraiiii duit...hahhaha amekkk skali up cukup sume ko rembat ehh poms...bkn slalu pun kan..pedulik lah org nak kata ko blagak pun...bkn mintak duit diorg pun kan..hahaha!
ps;pasni mkin tegar le ko jd blogger! ;p

Miss Moon said...

wahhhhhhhhhhh udah ada lappy baruuuuuuu auwwwwwwwwwwww

cantek la bag tew pilla . aku pun cam nko tak kesah bag apa pun semer aku blasah sampai jadi lunyai ...bila dah lunyai baru aku sebuk nak beli yg lain ahhahah sames goes with my shoes tooooooo

pasnih arap nko ley publish 5 entry 1 hari

jangan pak radie jadi bloggers tegar sudah hahahahhaha

Miss Moon said...

pilaaaaaaaaaaa benda pertama sila la install antivirus hokeyyyyyyyyyyyyyy

shimazahar said...

warghhhhh...
akhirnyaaaa.........
tahniah..tahniah...tahniah.....

Mannira said...

fila...bukan menunjukla..at least jd pedoman org mcm saya nak beli masa akan dtg serious...so bgtaula..apa yg dibeli brp RM..semua2 la butir..apa yg perlu i tau utk i plak memsg impian...

Sham Ummi Echa said...

wah..congrats poms..akhirnya dpt gak ko mencapai impian ko mnjadi realiti... besnyer ko da ada lappy.. harus hapdet 5 entry sehari nih.. go filla go..

jgn pak radie pon tetiba jd blogger dah ler...berebut lak korang laki bini kang... harus acih hempuk mak apak dia kang...hahahha

JuJue said...

bagusss baguss....yanggg.. bila ko nak online malam2 nih..
mak menanti ngan penoh sabar ni okeh! kang ko dah ada tenet..aku plak lerrrr yg tak nyempat plak nak online malam. susah btul nak menjodohkan kita ni kan?

...$weE+ 666... said...

wahhhhhhhh bestnyerrrrr... teruja aku nengok!!!

MimY HaMiD said...

ha pasni hari2 la ko update blog yer...mau 1 hari 5 entri..gempak gitu...

genny da bomb said...

yay dh beli dah lappy baru ye!!bak kata pak radie..jgn lupa nk masuk dapo plak..sbb entry makanan itu pentingggg !!!hihihi..

Kitty Pryde said...

fila....

gitau la bag topshop tu beli kat mana..... baper duit... org pun nak beli gak.... nak nak nak!!!! karang ada yang mengular gi beli...

lepas tu makan bag sampai gaji bulan 5.

kesian Kasih!!! argh! nanti anak i nak tindik tinga macamana agaknya... tak nak bagi la.

hehehe.

sy yang silent reader tp terpecah ke"silent"an sy setelah memandang bag topshop yang CUN iteww...

Kit

Kasih Aleeya said...

cik kitty pryde: awak private kan plak blog awak..malu ar kiter nak kabo kat sini harga bag murah itu..huahahhaha.. jatuh ler standard mak ni..hihihi.... siler lah email ker aper ker yg patut ker kalo bekenan..ngeh3x..