Tuesday, April 14, 2009

I HEART BALI - SHOPPING & JALAN2..

Eh Kuh Me.... belum berakhir lagik okeh..kuakakak... tp ada sket slow lahhh.. mana sempat aku up jer...
ini adalah di waktu malam...selepas aku ngn Pak Radie memaksa memujuk acih supaya tido.... lepas Acih tido... mak ngn apak dia terus keluar merambu.... jalan kaki jauh giler pusing satu kuta okeh.. tgk segala mat salleh mabok... tak pakai baju..pakai suar jek... ngn tattoo penuh... yg pompuan2 mat salleh ni leh tahan gak... clubbing katanyerrrr... sexy2... wangi2... pastu tgk ler pompuan 2 ekor tegedik2 kat stage atas building quicksilver tu... pakai bra ngn spender jer.. nari2 tak sedo diri.. waaaahh..best jek tgk.. nak snap gambo asik blur jek..tgn Pak Radie menggigil kot masa snap..al-maklum ler... tu yg gambo poms2 tu tak der..

dengan gigihnyer bejalan nak menyampaikan ke McDonalds ngadap Kuta Beach tu.. nak begambo kat HRC skali.. jauh okeh...

amik2 gambo..pastu dok memikir cemana nak jalan kaki balik hotel..jauh seyyy... last2 pakat ngn pak radie.. naik cab... kuakakakkaka.... ko tgk patung Mc D tu... stylo abis.. jadik mat surfer gitu...
nie adalah last day kami di Bali... flight adalah pada petang hari... so bgn cepat2 mandi2... breakfast... dah calo.. hari ni.. sumer aktiviti sendiri2... so.. aku, Pak Radie ngan Acih bertiga jalan2 utk carik2 souvenir... utk bli skit2 kat HR... dan nak tgk2 Beach Kuta...
weiiii RAMBU tu mender???? rambu baaa rambu rambaa aku tau... al-kisah kat KFC Kuta ni kan... aku sound Pak Radie.. suh dia tunggu jap..aku nak masuk nak blikan Acih nugget..sbb muka anak aku dah toyaa kene panas bejemur2 tuh.... ternyata kad Pikacu tu x leh bertahan more than half an hour... kene carik check point lain nak umpan acih... aku pon masuk ler KFC.. tanyer lah cashier tu... bagi nugget yer.. skali dia kata 'kami di bali nggak ada nugget'.. hah?? alamak.... ok ok.. aku pon usha ler tgk kat tray blakang dia tu... nampak mcm nugget... then aku sound 'tu apa?'... skali lek jer makcik tu jawab 'ohhhh... itu begedil'... i was like 'hah??'.. oohh ok... KFC Bali ada jual begedil yer puan2... kalo agak2 buat soto ker... beli jek begedil kat KFC yerrr..heheheh...
haaaa.. suka lah tu gambo sexy2 nieh... nah hamek.. tgk jerlah...

walaupon up to 50% tp alangkah buruk the vas nyer... hahah... x kosa mak..kalo design ko yg taun 80an jer yg ko sale kan nak buat haper... cinta hatiku kat dalam kasut crocs giant... eishhhh acih dah kepanasan..tp still leh sengih..(fuhh..lega aku) ok ok.. dah pegi jelah 2 branak.. biar aku jek yg tlg snap... aku x kosa nak begambo dah.. naik mengenyam gatal2 dah kulit aku sbb panas sgt... acih dah seriously tak larat... kene lah cancang lagik... mampos!!!! gambo aku dah tonggang tebalik dah... ni first outlet yg ktorang masuk actually.. hahah.. (gambar tak mengikut susunan ok.. aku fening) Acih muker dah tepaksa rela dah snap gambo nieh..hahahah.. Acih sebelum dia meledak... sbb tak tahan..haus..letih..panas.... (mmg ko tinggal arr pasni acih... biar mak ngn apak ko jerk gi bali lagi skali)..hahahah..


*wehhh aku letih arrr.. nanti aku update lagik.... episode I heart bali yg ke 88 yer..huahahah.. adiyos...

3 comments:

mazz said...

wah...bestnye g jalan2..owh dkt kfc Bali ada bergedil..kalo dekat kfc hatnyai siap ada pulut + mangga lg..Acih bertambah cute pkai spec..

MimY HaMiD said...

mak mmg tunggu ko update pic fillanie oi...syok nengok...uhuhuh

choo hani lah said...

tweet tweet! filla gambo acih yg last skali tu..aku penah tengok pose same tapi pak radie nye lah HA HA HA.

sejibik!!!