Monday, April 27, 2009

SAYA TAU ACIH DAH JADIK ANAK DARA BILAAAAA........

1. Saya tau Acih dah jadik anak dara bilaaaaa, sibuk nak pakai earrings...
Nak jugak suh pierce tinga dia.... dan sila lah hadap gambar dan video Acih menangis2 right after kene tembak kat tinga... aku ni sebagai mak.... perghhhhh... masa dia ckp dia nak pierce.. dup dap dup dapp..jantung aku plak yg nak tekeluar... tp sbb dia nak gak kannn... so redho lah... bile dia nangis.. perghhhhh... nak meletop dada aku ni haaa..sedih giler... tp Acih... lek arrr....kata nak cantikkkkkk???? harus ler tahan okeh!!!!
heheh... mcm picit kuih pauuu kacang... heheh.. ni otw nak gi Low Yat..(auuuww tujuan ke Low Yat di rahsiakan okeh)...
Uiiiii...aku tgh jantung nak meletops time nie... biasalah haku kan hover!!!!

dah mark dah mana nak pierce.. dia leh sengih2... eventhough aku dah ckp "kasih, ni sakit sikit tau...jgn nangis nanti"... aku siap suh org yg nak tebuk tinga anak aku ni... suh buat serentak... dia siap pi panggil kawan dier.. aku tanak nanti anak aku dah sakit kat sebelah..langsung tak moh buat lagik sebelah...sape nak jawab??? hehehe...

uwaaaa... dia dah nangis... aku panik time nie..sbb sian dierrrrr!!!! huhuhuuu... sakit okeh!! coba kalo aku tembak tinga ko... konpem sakitt.. tp cincin flower TETAPPPPPPP!!! hahahahha!!! tgk minah yg pakai suar pink/baju putih tu.. ko tak gerun ker????? hahahahah... dah ler luka tinga anak aku kat tepi sbb tesepit ngn pistol tu!! dol tul arrrr!!!

video
siap masa nangis2 tu leh ckp 'kasih nak sushi king'...hahahahha... kasihhhh..kasih... (sbb dah plan nak gi sana... kasih giler telo ikan salmon yg oren2 tuh).. tp apakan daya... org tu kata lepas tindik ni... seminggu kene pantang.. x leh makan salmon, seafood, telo dan yg seangkatan)... siler abaikan suara yg hover2 dlm video tu yer.... mcm mak nenek aku nieh..patut ler acih pon sama!!...

2. Saya tau Acih dah jadik anak dara bilaaa, dia pandai tolong snapkan gambo mak ngn apak dier!!! (cehhh ni ayat aku jer... sebenarnya aku sajer nak masukkan gambo nie.. ehem.. harap bagi laluan..bukan selalu pon)

dan juga.... Acih akan suker nak pakai kaler yg sama... jadik di hari Ahad kalo ada org ternampak 3 orang Boria pakai baju putih ngn suar jeans kat low yat dan Sg. Wang... itulah kami..huahahahha
selingan gambo jap... ni malam tadi Acih dah tido.. nampak tak luka tinga dia tepi tu??? kang aku saman gak pompuan tembam suar pink tu kang!!! nasib dia bagi antiseptic cream harga rm5 tu free jer...takot lah tu!!!!!!! tp ok ler... ktorang layan jer..dia dah tak der sakit lagi..sakit masa pierce jer... ngn dlm kete kejap jer... masa tu aper dia nak laju jek aku ngn Pak Radie bagi..hahahha... kata pwincess...

3. Saya tau Acih dah jadik anak dara bilaaaa...... dia dah ada taste sendiri pilih kasut... kasut klak clerks clarks dah ketat..melecet dia smlm... so terus gi Bubble gummers ini utk carik kasut blasahan gi nursery... okey ker? walopon aku cukup nyampah... weiii Acih lu mana mariiii??? very the dot dot dot... (mls ckp..kang kata aku poyo plak kan)..hahaha... ikut suker Acih ler... dia kan dah beso!!!

Mama tau Acih dah beso biler Acih sibuk nak pakai mcm mama... nak lipstick mcm mama... nak suar mcm mama... nak itu nak ini nak itu nak ini.... perghhhhhhhhhhhhh... sabauuu filla...sabauuuuuuuu....

19 comments:

okinokiyo said...

weh siannye tgk dia nangis...tak suka laaa...:(

Miss Moon said...

nko gie beli laptoppppppppppp aku tahuuu sebab nko ke low yatttttttt

aku sedey wooo dengar dia nangehhhhhhhh

Suzana said...

apsal aku nagih tgk acih nagih weiii

Farah_W said...

sian acih...sakit tuuu,waaa...sudah mendapat buah hati baru ke di low yat??? :)

Sham Ummi Echa said...

kalo da mention g low yatt..harus sumer org tau ko cari menatang apa kt situ...heheh..

adus siannya tgk acih nangis.. sedey aku dgr sore garau dia tu.. waa lepas ni lg merelip relap ler tinger acih yer... pasni abis subang labuh ko sumer acih nk pakai

ejea aziz said...

huuuuhuhu..ciannye acih nangis..sayu btl sora dia nangis..
gi low yatt tau dh la misi tuh..dh dpt lum?
cpt2 tunjuk...huhuhu..jelesss

Ummi Aiman n Wife Faizal said...

sodih dgor suare acih teriak .... tapi bagus ah acih. sebab kecik2 dh nk pakai earings.. ok la tu. baru leh jadi princess. hehehe

ila de cute said...

filla, comel nya kasih...ni yg best ada anak pompuan kan...boleh share mcm2 interest... uwaaaaa aku takkan merasa experience teman kan anak aku gi tindik telinga...iye laaa anak aku boy takkan aku nak teman dia tindik telinga lak kan...

ko gi beli laptop ek?? hehhe

manisz said...

lupa nk gtau patut ko g kat kedai emas lama2 yg makcik2 pakcik2 tindik tinger tu.. sal dorang ada baca2 ayat quran sikit kasi budak tk gemuruh, tk rasa apa2lah..
tapi tk taulah kot kang dia sibuk baca ke ko bukan anak ko, kasi ko tk gemuruh.. ahaks!

ibu iman said...

apepun...acih ttp maintain cun!

C!kPuanMuda said...

i nangis okeh tengok acih nangis gitu... i rasa kena pistol tu kat tepi telinga dia tu sakit kot... nape u tak peluk dia cepat2? *sob* *sob* :(


cian acih...

Siti Fatimah said...

aduhh tak sanggup nyer nak tgk video tuhhh buk filla i tgk pon nak nagis gak lahhh cakit nyerrr...kejap gak acih nagis kalau sofia confirm 1 hr nyerrr... pengsan aku kang mak yg nagis hehehe.... harap2 sakit tuhh kejap je yek!!! acih strong girl ok :D

Mimie Ishak said...

awwwwww! ko ni mmg ler cantik tuh seksa...seksa aku nengok si Kasih ni nangis....sakit siot......

wah lepas nih boleh lah si acih nih melaram ngan earings yg colorful ek...kesian acih...

cik filla itu bukan terkejut itu sakit.....tp ko mmg berani giler...

Liyanaroxx said...

nak nanges tgk video nih..sian acih kak..sob..sob..

Anonymous said...

ciannye acih nangis...
tp xpe, mkin cute nt dh paki earings kn..hehehe..
fatyn_zema

...$weE+ 666... said...

tetiba aku cam emo plaks... bukan per, sonok dgr ko dgn radie pujuk acih... dulu aku pun cenggitu ler gak... skrg ni aku sowang2 jer kena pujuk anak aku tu... huhuhu... mak pasrahhhhh!!!~

cabbiena said...

sian tgk kasih nangis... tp salut aaa... kecik2 nak tindik tinge...
anakku pun da sibuk nak tindik ni... takut lak nanti jd cmne...

Softtouch [Hanim] said...

ala ciannyer dia kene pierce tu..sy nk nangis tgk dia nangis tu..xpelah kan kasih..nan cantik punya pasal...peluk cium tuk kasih yer..tq

-butterfly- said...

:: hah..
:: dah dpt tengok dah video kasih.
:: sadis nye kak..
:: bergenang air mate iza ni..
:: hahaha
:: tp okeh gak ape main pakai tembak je kan..
:: klu zaman dulu iza tindik telinga lagi le..
:: amek minyak gamat letak kat cuping telinga tu..
:: urut2 bg lembut sket..
:: pastu amek ko org tu cucuk pakai pin yg kecik tu..
:: adoii!!!
:: melalak gak le..
:: huhu
:: pasni acih le pakai earing yg chomel2 da...
:: mesti lagi ayu gitew..auww!!!

^i|z|z|a|h_n|h|k|m^