Thursday, April 16, 2009

MY NIECE...

YES... a girl.... huahahha... masuk ni cucu kat belah Pak Radie sumer skali dah 6 org.. dan 5 ialah PEREMPUAN.... 1 jek hero si Azhar... congratulations tuk Abg Ogiey & kak Liza.. ipar ku itew.. atas kelahiran anak yang ke 3...
dah sound Acih berkali2.. pasni no more special treatment utk Acih yer... dah ada baby baru in family.. so siler lah jgn perasan nak kene layan mcm tuan puteri.. asik nak dgr ckp dia jek!!!

mak aiiih..nguap beso giler mulut..leh tahan lasak giler... baby sorang lagik kat sebelah tu senyap jer.. takat2 kelip2 jik mata jek..tp cucu Cik Ani ni haa.. pergh tangan sampai tekeluar2 lah.. mengganas betul... welcome to the club bebeh!!! heheh.. cucu Cik Ani (my mother-in-law) yg tgh siram air dlm kolam... mil aku sgt kewl okeh.. kalo cucu lain x der.. tinggal cucu paling kecik iaitu Acih jer ada kat situ.. mil aku akan berendam 3 jam ngn acih dlm kolam ni..hehehehe... tu sebab acih tu..kalo kena sebat ngn aku..asik dok jerit.... 'NAK NENEKKK ANIIII...NENEK ANI TOLONGLAH KASIHHHH'... heheheh... Atok Hamid with his cucussssss...dan lagiiii... haaa ni dua org cucu pompuan ganazz... mulut pon sama jek Acih ngn Syasya... tp tetap takot nenek!!! hahahah.. korang atok amid leh ler korang nak buli2 kan... uihhh paha acih gemok!!!! asik kutuk paha aku gemok..paha dia lagik gemok..acih gemokkk ... acih gemokkk... acih gemokkkk!!!!!

7 comments:

MimY HaMiD said...

halamakkkkkk...best seh..I LOVE BALI...

mummy_ayu said...

wah! meriahnye...I LOVE BALI....

Miss Moon said...

aku suka la tengok bila semua pakai baju i love bali tew ....cam rombongan gitew akakkakak

biar betol nenek dia pun berendam skalik ....adu nko jgn tak tahu pilla anak anak kiter lagi dapat layanan istimewa dari mak pak kiter hokeyyyyyyyyyyy

Ani said...

Salam,

Tumpang iklan....

Come and visit us at http://eazyshop2u.blogspot.com for a good quality, branded and affordable children clothing.

TQ

busyuksayang said...

wah!! cute jer ngan t-shirt i love bali tue...:)

Lenny said...

ha ah kan moon.. comel je semeorg pakai baju I love baliiii.....

i love bali toooooo

-butterfly- said...

:: habis le dak acih nye "title" dah berubah le dgn kehadiran baby tu..
:: huhu...
:: kak filla lak le kena bg die title nnt..
:: auww!!! mesti tak kosa nak layan sgt erk? meh bg iza jaga dak acih yg suke mkn magi goreng tu..
:: :P


^i|z|z|a|h_n|h|k|M^