Wednesday, April 15, 2009

AKU KUAR TV KE ARINI???

Kalo sesaper ada masa terluang... boleh lah tgk tv1 arini... kul 4.... kot2 muka aku kuar tv.. aku dah tatau dah turn aku biler... tp rasa2 mcm turn REDAH (aku ngn anny).. utk episode semifinal.. tp kalo salah tutup jeklah tv tuh... hahahah..

tp kalo betul lah arini kul 4... maka.. jeng jeng jeng.... masa ni lah korang leh tgk aku nangis2 sbb kene perform menyanyi kat atas stage dpn juri..hahahha.. kalo sora dah mcm katak puru.. ko training doploh kali sebulan pon.. hasilnye TETAPPPPPP!!!! hahahah..

so silalah..jangan memalu.... kalo bukan aku... mebi nx week lah tu.. ok lah..sajer nak kepoci... babaiiii...

3 comments:

suzana said...

hahahahaha konpom korang takdo. Lenguh leher aku dok terlentok2 tengok henpon tv bawah meja kot ado muko Filla manangih.

Kasih Aleeya said...

HAHAHAHAHAHAH.... yer... yg ado ialah "GADIH GAGAH"..helloooooo...gagah ker?!!! huahahhahahah... perghhhh jahatnyer aku... tp konsep pertandingan mesti ler cabar mencabar..hihiihi..(tak nak ngaku bermulut jahat)... maknanyer.. aku nyer turn.. bukan minggu dpn jugaklah..tp minggu lagi satu lagi.. 29hb kot?

-butterfly- said...

:: hahahaha
:: iza pernah tengok kak filla kat tv..
:: time tu tengok korang tengah nak buat roti canai..
:: kelakau giler..
:: tapi tabik la...

^i|z|z|a|h_n|h|k|m^