Friday, April 24, 2009

HOBI MAKCIK-MAKCIK

Nie lah antara hobi-hobi ala ala pompuan yg leh kira ngn jari jer...heheh... tatau naper aku suker tgk (tgk jerlah nak bli duit tak cukup) quilt cover set... antara peberet nyer ialah Aussino.. biler yg murah2 kat aussino tu mcm tak lawa...tp biler yg lawa...bapak mahal lah plak... mencik tul laa...pastu tetiba dpt lak email from Aussino.... ada sale okeh!!!! sajerrrr jer nak goda2 aku yg senang tegoda ni tau... aku nak bli baju pon bekira2 duit.. ni nak bli cadar??? tp nakkkkkk jugakkk!!!
Sebab aku dah kene goda....so arini aku plak nak goda korang..... jom ler cik kiah tgk2 jerrr... x beli pon takper.... heheh..mcm makcik jual kain umah ke umah plak aku nieh...











adoiiiiyaiiiii... teruja okeh... aku ni bab comforter ker... quilt cover set ker... mmg sgt cinta sket.. kalo dulu lagi saiko... time bujang aku sgt particular pasal katil aku... nak tido...kene kebas2 dulu.. pastu dok slow2... pastu tapak kaki bertemu tapak kaki gesek2 dulu baru naik tido... simut kene ngam2 jerk bawah leher... pastu kalo rasa ada pasir sebutir yg halus giler tu.. mesti aku turun balik bukak lampu kebas balik.... pastu tido balik... mcm org bodo pon ado... tp dah tua2 nie...kene plak share2 katil ni kan (dgn nada tak baper nak puas atiiii)... dah tak kosa dahhh... hantam jeklah kan... tp salu gak ler betolak2 sbb sempit... sibuuuuuuukkkk jer nak masuk kawasan aku lah!!! perghhhh tensi..tensi...... pastu sibuuuuuuuuukkk nak amik bantal busuk aku.. (erghhh tp dulu dia punye..tetiba aku ckp tu aku punyer..biasalah aku kan idop mendengki sket)... tp seyes..kadang aku pon naik pening ngn bau bantal busuk tu...tp bantal busuk tu sejukkkkkk jer... tu yg haku hangin kalo masa tgh bantal tu sejuk..ada org gi 'panas' kan bantal tu.. dah panas baru nak sedekah kat aku kan kan.... dulu aku dok berebut ngn Pak Radie jek... now, Acih dah pandai dahhhh..tamak giler.. sumer dia nak bolot!!! skang dah betambah musuh aku bab bantal busuk tu.. tp kalo dpt kat Acih.. sakaulah jeklah.. (tul ke eja rumi jadik mcm tu???)...hehehehe..aku dah publish ni edit balik..bukan sakaulah lah bodoh nyer aku... sadakaulah.....heheheh...(ok sambung balik citer) x der harapan ko nak menang... tgk jerlah ngn muker aku yg tak puas hati ni kan.... yelah..kata mak..kene lah ngalah ngn anak... (tp kalo ikut ati nak jer aku rebut jek balik..tp aku x sanggup dengar adegan meraung2 nieh....)...

ok citer balik pasal cadar nie... aku suker cotton.. tp aku suke yg cantik2 jer... aku x suker lah sgt yg bunga2 nieh... aku prefer yg plain... tp ada combination 2 or 3 colour.. pastu mcm artistik sket... contoh mcm gambo no. 4 tu... no 3 tu ok gak walopon bunga2 sket.. pastu aku x suker comforter set..sbb tatau nak sumbat mana..byk pakai space kalo nak simpan.. (alasan okeh..sebenarnya aku syg nak kuar duit nak anto dobi bagai)... hahahha.. jadik conclusion nyer.. belilah quilt cover set... tp siler make sure korang ada quilt nyer dulu yer... syahduuuuuu jek baring atas katil yg indah2 gitew!!!!

apa lagi.... lagi nak tunggu aku ajo ker???? pandai2 ler gi serang Aussino... suker ati korang ler nak rompak bank ker... nak rompak wallet laki ko ker... nak perabih duit gaji sendiri ker... jgn curik duit anak sudah!!!! jom shopping jom........

7 comments:

genny da bomb said...

errkkk nyesal bukakkkk!!!

psst buk pilla..dia masuk kawasan buk pilla tu ada sebab "lain" tu kakakakakakaka...

MimY HaMiD said...

filla hr tu br je aussino warehouse sale bulan lepas ..len kali aku inform..mmg ko akan sakit mata ahaha...jgn x caya comforter king size RM80, Queen Size RM70..mau ko beli byk giler..eheheh

Mummy Alysha said...

Aku pon customer setia aussino... cadar, quilt sampai ler ke bantal aku beli dari aussino... memang lerrr mahal... tapi aku galakkan ko ikut cakap Mimy... warehouse sales dier memang berbaloi.... aku banyak borong kat situ ler....

note: pasal notebook tuh... ko ader model tak??? sms aku model tuh... nanti aku compare ngan harga distributor....

shawLycious said...

hi come and have a look at my pretty Tie Rack scarves and ties
i post them directly from the UK :)

http://shawlycious.blogspot.com/

xoxo,
nurul

ejea aziz said...

hehehe...memang la sakit mata tgk emel aussino nih...last week gi aussino pakai cash voucher..tp big boss x kasi beli menda alah nih, dia ckp dh byk...huhuhuh..last2 amik towel jek..

Miss Moon said...

aku nak terjahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Anonymous said...

awal yang baik