Wednesday, November 05, 2008

My Sexy Lady....

euwwwww.... aksi panas giler!..hahahha.. gua bukan mengeksploitasi anak gua okeh.. dia yg letak balls tu sendiri..heheheh... ni collection gambo dari kamera biasa2 saya jer..heheheh...
rasanyer dah belambak2 dah pose yg sama dlm kete mcm ni kan?..heheh.. dah tu..ni jer time budak kecik ni nak amik gambo ngn saya kan?
uewww... mak acih pon kene ler pose sexy maut gitus.. hahahah... mcm tu ker sexy..heheh
mcm ulat bulu mak acih nie.. kiri kanan... dok sibuk amik gambo..rimas Pak Radie..heheh.. oh yer.. kalo sesaper nak tips gigi putih beseri mcm saya sila lah guna pearldrops.. x mahal pon..tp saya rasa sgt berkesan!!
so sweet kan budak dua ekor nie?..hahah... kak kasih ok!!
besemangat giler anak aku nak gi swimming.. giler aper.. sejuk nak mati pon dia leh semangat!! janji swimming pool...hehehe...
ni dah petang kat Cameron.. nak gi swimming kat indoor swimming pool...
asal lak budak ni tekepit2... nak cing ker?.. hishhh...
hohoooo... mcm citer baywatch plak..hahahha.. thank you auntie meen.. auntie meen yg bagi masa acih's 2nd bday dulu...
wooooo woooo wooooo... kalah beyonce okeh! hahahah...
itu ler sajer gambo sexy anak dara ku ini.... next entry will be masa gi ladang teh kot... babaiii...

16 comments:

busyuksayang said...

wah! sexy sexy sekali...:)

Liyanaroxx said...

wow!!!
sexynya acih..kalah beyonce nih~
sempat lagi nak pi mandi walaupun sejuk2 tuh ye...
acih...acih...

Mummy Alysha & Iskandar said...

pergh... mengalahkan JLo laaaa....

okinokiyo said...

kene suh acih nyanyi lagu "makhluk tuhan paling seksi" smbil lenggok2 pkai swimming suit tu..

kecik2 tak nampak sgt seksi..tunggu beso kang..

kalau nasya besor seksi sure aku belasah kekekekeke.kecik takper kan

happy2gether said...

Filla, mcm2 aksi n keletah Acih ni lah....eheh sexy dia pakai two piece tu...Min mmg suka sexy2 nih, mandi swimming pool umah aku, Damia pon dia belikan camtu...tapi Acih phewittt mmg sexy lah..ehhehe comel sbb dia bulat sikit...

psstt aku belikan Acih b'day pwesen...belated lah..nanti bebila aku pass k?mmmuah...

-butterfly- said...

:: hehe
:: dah besar no?
:: hehe
:: silap2 die menjawab balik kat kak filla..
:: nak2 kalo die dpt tengok blog kat filla ni..
:: godek2 balik entry2 kak filla yang lepas..
:: sure die kate..
:: "acih syuke sexy!"
:: kuang3..
:: :P

^i|z|z|a|h_n|h|k|m^

genny said...

huiyo seksi acih pakai two piece tu..mmg kalah aa beyonce...gebus gitus..tak sejuk ke swimming kat situ....hohoho

ila de cute said...

auwwww sexy nya acih...cute gitu...gambo mak acih pki bikini mana?

Alicia said...

auwww..cekci la aceh ni!! yg penting tomey tetap maintain..auntie suka ler...

Kasih Aleeya said...

to all: pegi lah Cameron..mmg best.. bli jagung mutiara tu sedap..heheh..aku masak sayo ni tetiap ari.. heheh... mak acih kalo pakai 2 piece tu... walaaaa... part 'bra' acih tu.. leh share jek..kuakakkakak... part lemak2 tepu melimpah ruah tu saper nak tadah?!!

ejea said...

WAAAA..so hot la...very e sexy..acih badan montok..cantik ar pakai...kalau yg kurus je mcm my dotter x cantik ar..last2 simpan aje 2 piece tu..
sweet sgt acih nyanyi b'day tu ngan suara sexy dia tu..hehehe..all e pics pn cun...

Anonymous said...

akum.. weii filla.. pearldrops binatang ape r?? cm ubat gigi ke cm chewing gum ke?? puluh2 ke ratus?? aku nk bli niii..

babysofia said...

she so sexy u :))

Kasih Aleeya said...

anonymous: saper ler umat nieh.. x per aku jawabkan jugak.. pearldrops tu menatang mcm toothpaste gak..tp dlm botol kicik jer.. harga x ingat..tp dlm rm15 kebawah sajer..murah kan?kalo x putih gak gigi tu..meh jumpa buk filla.. aku gosok ngn arang!! heheh..

Lily Satrina ® said...

► haahah..boobies (oppsss) macam Salma Hayek punya je, Acih..aunty tya pun kalah..Lol

► acih pakai bikini mcm nicole ritchie versi non-aneroxic. cute.

couver said...

in one of my opinion, I said that in my class why do we have to blame western for our own destruction ?, Is it the western told us to drink ? is it if we do a fornication it was the Western culture fault ? but I'm just thinking that it's really inappropriate to teach our child wearing a bikini, life is once, our soul will live forever.