Wednesday, November 19, 2008

Gambar Sexy?...

haha.. tajuknyer jer dah buat aku menggeletis.. huahahah.. pastu mcm tepikir2 ada ker aku gambo sexy.. tp gambo sexy x semestinyer pakai sexy.. kira gambo yg anda rasa muker ker.. cara ker sexy.. aper2lah.. saya telah ditagged oleh CikPuanMuda.. penat mak nak selongkar gambo..hahaha..
pic. 1#
hantam jerlah gambo ni.. silap masuk category pon x perlah yer..hantam!!


pic no.2#
yer ini masa bday fenriz last year...


pic. no.3#
kalau ler gambo ni blh dikategorikan sexy.. gilo apo? aku mls nk carik mana2 tah gambo..hehe


pic. no. 4#
i'm a sexy momma! auwwwwwhhhh.. siler jgn nyampah ngn statement mak...hahahah..


pic. no. 5#

ni kat starbucks the curve..dan selepas itu.... protku sakit gilos.. dan berlari2 mencari toilet.. sexy kan? hahahah... leh sesaper remind aku tak.. mender air aku order kat starbucks masa ni? sbb dah terluper... takot lak ter'order' len kali...tulung kasi tau saya supaya saya x terorder lagi..

pic. no. 6#yeahhhhhhh... *mauh* tuk sumer... auwww.. aisehhh tgk lama2 gambo nie.. mcm aku tgh nak kiss aku plak.. paham tak ayat aku?... hahahah.. -lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii-

*tu jelah dulu gambo buat masa ni yer... sbb ni dari folder2 kat opis... byk gambo kat pc kat umah.. terimalah seadonyer yer!.... jeng jeng jeng....

aku nak tag:

-moon-mai mama syasya&aqil-mimie-okinokiyo-ila-lenny-fara-zz-tya-hotmama- (dan sumer yg baca blog nie-

10 comments:

azdra-azdra said...

air yg ko minum tuh yg mcm teh ais tuh.. hehehhehe aku tahu? sbb aku pun ada di sinun waktu itu. heheheh

bongok nyer fill, ko tag aku? ko mmg nak sabo aku kan.. giler seksi aku tang nih?? tapi aku anggap sbg celen.. leh aku tayang lelemak rapuh aku nih.. hehhehehehhe

yer gambo kiss ko tuh..mmg nmpk mcm nak kiss aku plaks..tp 2 kali pandang macam tapir pun ada..heheheh ampun bukk...sekali sekalo...hahahhahahahahaha

-butterfly- said...

:: iza syuke pic akak yang first sekali tu,,
:: nampak cam model le..
:: ahakss!!
:: model yg dikejar oleh paparazi..
:: hehe
:: :p

^i|z|z|a|h_n|h|k|m^

Sham Ummi Echa said...

auw..cekcinyer fillanie.. tp peberet yg last pic tu la kan.. terguda pak radie nengok..hahahha

Miss Moon said...

aku suka gambo nko kish kish tew ...moncung je mulot nko

nko tag aku ek ...mana la aku nak carik gambo seksii...kalau yg seksi hanya utk sutan hahahahhah ...giler statement hahaha

nanti aku carik gambo aku yg bertudung tapi nampak seksi ...ermmmm mana ekkkkkkkkk

ila de cute said...

wei apsal ko tag aku? aku takde la gambo sexy...nanti le aku selongkar pc kat umah aku ek

JujueLopez said...

macam pernahh ku lihat gambar mak tiri yang tengah ikat rambut anak dia tuh!! aku la tuhh yang tangkap kan kan kan...!

gambo 1st ko tu...leh jugak aku category kan sbg seksi.. engkauu lahh makhluk tuhannn yg terciptaa yg paling sexy!! ahhh ahh ahhh.. auwww auuwww auuuwww.. sebab ko ala gatal..control ayu..

tapi puan fillanie.. ko kalo berbaju memang sexy! tapi kalo ko bukak jer baju!!! nahhh failed!! kosonggg!! tak sexy langsung!! mahapp kan kamiii penunggu guaa..

busyuksayang said...

filla...pic no. 4 tu, i rasa acih more sexier than u...hahaha!!!

sohail said...

hahhahaha...filla!!!!
muncung2 mcm tu mmg sexy..segan wei nak tempek2 photo2 ni..betul tu, kang nanti ada yg naik menyampah, dihentamnya dlm comment blog ni..tapi best lah, sharing is caring..hihihhi...kena tunggu lah..pc tgh transfer data..asyik crash je. nanti tya buatlah..eh?

seksis..mama acih ni tau !!

NuRuL 'AiN said...

hai kak filla...salam perkenalan!!
erm..pic yg last tu mmg seksi la..
hot mama gitu..!

...$weE+ 666... said...

erkkkk aku kena tag kah??? hadoiii lama giler tak layan tag... blog pun terbiar sepi gitu... huhuhu... takpe, akan aku usahakan... tapi, kena TUNGGUUUUUUUUU!!!~ hehehe

pic #1 & #2 tu ko kerat gambar aku yer... sampai hati ko! aku cam yg kat pic #1 tu tangan aku tu... btol tak? yg #2 plak ko tgh pose maut dgn aku kan?!! daya ingatan aku masih kuat lagik buk pilla... ko telah menconteng arang ke muka ku dgn mengkerat gambarku itu... cisss!!!~

tapi, per kes nak masuk gambar aku plak kan... kata gambar ko seksi, btol gak... muahahahahahhahaa... honestly aku rasa ko paling seksi masa pic muncung ikan tu!!!~ ahaks!! mmg nampak mcm ko nak cium aku dowhhh... meh cimolot mereciksssssss!!!~ *muahz muahz*

psst, sejak bila ko cium bunyik "mauh"???? hehehe...