Thursday, November 27, 2008

Aper aku buat petang ni?

Jujue LoPeZ:tuu jer yg ko tau kan..lapooo lapo lapoo
me:ya ampon
me:mana ko ton
me:lama aku tnggu
Jujue LoPeZ:hahaha..
me:menci tau
me:aku ada surprise tuk ko
Jujue LoPeZ:bos aku dr kl ada..asik kuar masuk..
me:aku buh gambo ko kat blog aku
Jujue LoPeZ:wat luruh jantung aku jer asik nak kena logout..
Jujue LoPeZ:last2 aku tutup trus
Jujue LoPeZ:buduhhh
Jujue LoPeZ:ahhh ko ni....gambar bogel aku ker?
me:gi ler tgk
Jujue LoPeZ:saspen makk
Jujue LoPeZ:hahahahaha buduhh buduuhhh
Jujue LoPeZ:=))=))
Jujue LoPeZ:gambar x-clusive makk tuh okehh
me:hahahahha..
me:ko ingat akuyg busuk ati ni nk letak gambo ko yg cun2 ar?
Jujue LoPeZ:hahahahhaahaha
Jujue LoPeZ:takpeee ada loriii ada bas..ada ariii aku balass
Jujue LoPeZ:cam tak samaa jer..bas ngan balas..
Sent at 3:42 PM on Thursday
me:samaaa la tu
me:ada 'assss'
me:heheh
Jujue LoPeZ:ahh nasib baik ko pandai cam aku..
me:aku petang ni mcm ligat dow
me:mcm nak becakap..
me:tp x leh cakap jd aku laju menaip
me:laju kene kan org
me:naper ah?
me:aper aku mkan? ker sbb aku lom mkn?
Jujue LoPeZ: ko tak dpt arinih?
me:dpt per?
me:(wat2 dow)
me:hehe
Jujue LoPeZ:cam bodoww tau aku dulu..sembang sms..org taip asap asap
Jujue LoPeZ:bengong aku...dok pk apsal tetiba ckp pasal asap
me:ko tatau ker?
me:hahah aku pon baru2 gak tau
me:huahahahha
me:bodoh
me:tak ler baru..dah lama sket gak
me:heheh
Jujue LoPeZ:ko mmg la doww...sbb ko kan blurr
me:ko tau b.b.b tu aper/
Jujue LoPeZ:babi buntal bodoh
me:HSHAHAHAH DOW
me:brb aku tau ler be right back
Jujue LoPeZ:apa mende tu?
me:ila salu status bbb
me:BODOH GAK KO NI KAN?
Jujue LoPeZ:apsal plak..be rite back jadi BBB??
me:tgk tu..mmg sah ko bodoh
Jujue LoPeZ:aku bodoww ke dia yg bodoqqq...
Jujue LoPeZ:bodoqq plakk
Jujue LoPeZ:hahaha
me:ila ckp bbb tu BUAT BUAT BUZY
me:hahahah
Jujue LoPeZ:ohhh hahahaa...mak silap baca..hahahhahaha

*sajer nak copy paste aper poms giler ni borak ngn aku petang ni...

3 comments:

JuJue said...

haahahaha tidakkk tidakkk aku teraniayaaaa...tertipuuu.. dinodaii oleh blog fillanie!! ko kejamm ko kejamm...

apa kata kalo aku paste sambungan gosip kita..musti ko plak rasa di eksploiiitasii..

yang yang...mak ada muruku.beli masa ko sebok paste kisah cinta kita nih...

-butterfly- said...

:: haha
:: BBB?
:: cm ner lah kak jujue leh translate as b**i buntal tu sume?
:: aduii..
:: pecah perut gelak..
:: pepagi dah senaman regangan perut dan rahang ni..
:: layan..
:: huhu
:: kak filla, update la cte pasal dak acih yg sumel tu..
:: rindu nak tahu pe kisah die...

^i|z|z|a|h_n|h|k|m^

azdra-azdra said...

tuh belum lagiks aku copy n paste apa aku chat ngan jujue lagiks.. hahahahahah apa kata aku plaks letak kat blog aku fil.. confirm riot sey!

giler mengeksploitasi...hahahahhaha..tak sabar la aku nak eksploitasi jujue nih... hahahahaha