Tuesday, November 04, 2008

Cameron Highlands...

it was unplanned vacation sebenarnya.. if not ktorang gi last week time me wat open house tu.. tp sbb OH tu lagi penting kan kan..heheh.. my mom kan org kuat masak memasak.. so paksa dorang postpone sampai 1 Nov.. akhirnya kami pon pegi lahh setelah dpt info yg my bro blanje apartment..heheheh (mak dah kayap).. pegi pon x lama... tido satu malam sajerrk.. tp kami sgt enjoy..kalo x caya..sila lah tgk gambo2 nie..siler tolong please jgn muntah darah tgk aksi kami..(lagi2 saya)..hihihhiiii... nak cover malu sbb hover gambo prasan maut kan.. awal2 saya nak gitau.. (blog saya..suker saya ler nak buh gambo2 prasan saya!)..hahah.. kasar ker bahsa gua?.. saper dah biasa ngan saya.. ok aper kan kan kan?.. heheheh...
on the way to Cameron
my sil-Dhya-Kasih-Wan (my mom)
dah sampai jek Cameron..kami x leh check-in dulu..sbb check-in time kul 3..so rombongan cik kiah nie singgah ler kat playground beso nie.. slamber badak bentang tikar..wat mcm umah sendiri..hahah.. sedapnyer laaa makan.. caya ker tak..aku mkn 3 kali tambah nasik ok..hahah.. pastu byk lak halangan..nak cedokkan utk ayah..pastu baru nak mkn..nak kene cedok utk laki..pastu aku dah x kira..yg lelain..siler cedok sendiri..aku kebulor okeh.. nak masuk 3rd round.. acih lak nak suh suap..dugaan tul!!! org lalu lalang buat derk jer kami.. (padahal malu gak)..heheh.. ni ler best jalan ngn mak2.. makan mmg terjaga..terjamin... hehehehe...
kami check-in kat apartment 1 room kat Equatorial.. view sgt cantek..mak suker.. (aku yg ditugaskan carik hotel..of course lah aku carik yg cun2..heheheheh)
haik? naper Acih? heheheh.. dia kalo begambo mmg gini.. mcm2 ler muker dier..
tgk ler tuh.. sakit jek ati tgk gaya dier.. tu yg kene lenyek2 ngn papa tuh.. Acih with her cousin Dhyatatau ler naper anak buah aku ni rambut kiting lak..haha.. si gemok ngn si kurus..
i love this shot.. nampak ler ikhlas anak aku gelak..hahaha.. mmg dia lah yg paling happy..
ni Pak Radie yg kesejukan.. hehehe

yg ni kalo korang nak muntah darah aku izinkan..siler2.. hahahah.. poyossss!!

ni ler LHSM kalo korang nak tau..kuakakakka..

ok udah ler buat masa nie yer... gambo2 selepas nie ala2 'kuch2 hotak hai' byk lagi menanti..hahaha.. x tahan makkkkk... gambo2 entry ni x byk yg menunjukkan kami di Cameron Highlands kan kan? ... x per... tnggu aku hapdate lagi pasnie... hijauuuuu jerk mata memandang! auwwwwwwwwwww...

7 comments:

Miss Moon said...

LHSM tew apa plak filla ...panjang dah rambut pakwe nko tak pernah ke nko nak main dandan2 ke ..dandan tocang 2 ..dandan lipan ...sanggul siput ke akakakkak auuuw

cepat letak gambo hijo hijo kasik racon sket aku nak ke sana lagiiiiiiiiiiii

-butterfly- said...

:: wahh!!
:: jelesh bertambah jelesh ni..
:: :P
:: ehm..
:: ceria bebenor muke acih ni..
:: huhu
:: mesti banyak gile kan pix2 akak yg ala2 model tu??
:: huahuahua
:: :p

^i|z|z|a|h_n|h|k|m^

busyuksayang said...

ala filla, x hover pun...semua pics cute sangat...especially ur doter la...as always, i like...:)

Kasih Aleeya said...

moon:LHSM tu utk lelaki..kalo poms..PHSM... dah paham lom?heheh
butterfly:email akak..akufillanie@yahoo.com
busyuksayang:hehe...nanti yer..ada entry yg pics nyer mmg seyes hover!

MoMmy Balqis a.k.a Nury said...

alaaa filla aku kisah tgk ko gmbr ko yg over2....malah nk tergelak ada la hehehe....happy aku baca blog ko hilang skit tension aku kan.

Wahhh spec prada ko memang meletup la poms...i likeee sesuai sgt ngan muker ko tp if aku yg pkai sure kelakar sbb spec lebey besar dr aku hahahaha :)

Sham Ummi Echa said...

cntik2 ar gambo...yer la.. camera canggih yer x... cpt2 upload gambo lg yer... x sabo nk tgk nih...

siti fatimah said...

best nyer pi jln2 cameron still sejuk ker??? fuhhh lama tul tak pi sana... cam best je!!! suka lahh tgk pic kasih she so comei geram i tgk nak je picit2 pipi dia tuh... hehehe....