Friday, June 27, 2014

TOP UP DAN FREE MEAL.

*scroll down for new entry*

Kak Pilla tiap-tiap hari Sabtu hantar Kasih tuition.. Kadang sampai awal sangat.. jarang lah nak sampai lambat.. sebab aku kan ala-ala urusetia.. punctual gitu.. kalau lambat nanti perot aku senak hahaha.. 

So biasanya kalau sampai awal, perkara wajib yang aku ngan Kasih akan buat ialah makan.. Sebab dia tuition 3 jam.. nanti lapar kesian pulak.. Tapi perkara baru yang kitorang buat sekarang ialah melawat 7E.  Aku suka 7E kat sini sebab dia macam cafe.. lawa sangat.. boleh lepak minum dan makan dalam tu.. Balik tuition pon kewajipan jugak Kasih nak singgah 7E.. nak collect sticker la apa lah.. Haih memacam budak-budak kan..

Nampak tu? Pek Sim U Mobile.. Anak aku memang Pak Radie belikan top-up U Mobile.. Memang bertahan lah sebab Kasih bukan gila gadget sangat.. Kalau kat rumah pon dah ada free wi-fi kan.. So memang berbaloi lah guna U Mobile nie.

Kak Pilla ada good news untuk u all.. Selama ni korang beli top up U Mobile dekat mana? Jom beli kat 7ELEVEN terpilih kalau nak dapat FREE MEAL.. 


Top Up RM30 boleh dapat Free Revive Isotonic Original 500ml

Top Up RM50 boleh dapat Free Mamee Express Cup Curry Flavour + Revive Isotonic Original 500ml

Official Hashtag #TheBestFree

Siapa nak bagi makan minum free kan.. Beli kat tempat lain tak dapat apa pun.. So mari beli di 7Eleven ok? Korang boleh redeem sehingga 31 Ogos 2014.

Kak Pilla dah beli dah..


dapat Free Meal (Mamee Express Cup Curry Flavour dan Revive Isotonic Original 500ml), lepak makan ngan Kasih heheheeeee.. 

Jom tengok bagaimana cara untuk Top Up di SINI.



Love, 
Filla.

2 comments:

farah shazlina said...

alahai.. sian kak pilla kesayangan kami.. sabar ye kak..

ayunidati said...

singgah sini juga.. nak hadiah jugak la...