Friday, June 13, 2014

MOBILE APP FOR TESCO ONLINE MALAYSIA..

*scroll down for new entry*

Haritu tu Kak Pilla dah share dengan you all semua, betapa terujanya Kak Pilla bila dapat purchase online with Tesco Online kan... Amboi ada yang mengata Kak Pilla ye? u kata i ketinggalan zaman sebab u dah lama tau ye? siap booooo kan Kak Pilla ye? takpe takpe.. at least now Kak Pilla dah pandai.. baru tadi buat 2nd purchase.. nak suh deliver besok sebab now tengah promosi Free Delivery until 13th June kalau purchase RM150 and above.. Pastu now siapa purchase online boleh dapat Free Joy Antibac Dishwashing Liquid 800ml worth RM16.95 (while stock last) Eh kenapa bagitau u olls ni semua pulak..


Harini nak bagitau sikit je pasal Mobile App dah available on android phones!!! So siapa ada Android Phones sila download apps nie.. Lagi senang gila nak shopping online ok.. sambil baring peluk bantal pon boleh shopping ;)

Download Tesco Online Malaysia kat phone korang.. 

Haritu dah signup kan? so now just sign in 


Now shopping.. Tak perlu kot Kak Pilla ajar.. senang sangat kannnn... Oh best sebab lagi senang nak tengok dia highlight merah untuk yang ada promotion.. 

Eh ni pon best.. Shopping List Tab ni korang boleh list kan barang yang nak dibeli supaya next time tak lupa :) cool bebeh!

Senang kan? Book slot korang untuk delivery :)

Sekian terima kasih.. Ingat tu.. Android user, go download Tesco Online Malaysia now!



Love, 
Filla.

6 comments:

eray ayang said...

ipong takde ke..huhu

http://welovesusuibu.blogspot.com/2014/06/ubat-kolestrol-tinggi-semulajadi.html

Anonymous said...

Terbaik..sekarang semua benda dihujung jari.nak dengan tak nak je kn.mudahnya.sambil baring ala2 gaya kak pilla pun ley shopping online.jimat masa,jimat parking,jimat segala2nya.yg semestinya "Super Awesome" dari tesco utk shopping onlinenya.
Terima kasih akak atas sharing.

"Semoga akak pilla kaya and berjaya"

Nissa Azmir said...

baik kak pilla, download sudah.. hehe

Emme Amalina said...

thank you kak pilla!!dgn pantas saye download.mmg senang keje lepas ni.bertambah2 senang sbb xyah order thru website.guna fon pun boleh!! :)

Karya Mahirah said...

sy belum try lagi tapi nak cuba la.. thanks for sharing dear...

Adliza Azilda said...

Kak Pilla, kite dok terbekenan dgn wallpaper enpon akak tu ha... telan ailio tengok eskrem tau

http://lizazilda.com/berat-badan-ideal-selepas-bersalin/