Thursday, June 05, 2014

KESAYANGAN KAK PILLA.

Kasih n Amaani now ada kat Shah Alam rumah Nenek.. So aku agak free sikit sekarang ni sebab tak perlu terkejar-kejar amik anak balik sekolah.. So boleh lah meet up kawan lama yang busy nye kemain lagi ;)

Natra is getting married uolls!! Tunggu jelah live update aku kat ig @fillanie nanti ok? Amboi retis sangat ke ko ni Atta hahahaha.. Sekarangkan trend wedding ada hashtag #mybffweddingday #akuyangkawinkauyangpanas hahahah kelas kau Jah.. zaman akak dulu ada SMS je.. tu pun sayang nak SMS takut credit habis.. muahahahahah... 

Atta and Anny

dua-dua ni kesayangan Kak Pilla nie... 

Lupa nak cerita.. Anny is going to be a momma!!!! Yeayyyyyyyyy!!!! Dah masuk 5 months dah pun.. Gila ke apa 5 months takde perot? aku siap suruh dia confirm betul-betul dengan doktor kot salah scan ke apa.. hahahahaha...aku dulu kalau 5 bulan dah beso gila kot T_____T

Ok semua setuju nak jadi Jepun haritu.. Jom.

3 of us.

Letih senyum.. Ini yang dia snap.

Atta jangan notty notty tau... Lepas kawin jaga suami baik-baik.. masak sedap-sedap.. jaga keluarga mertua elok-elok.. perkahwinan ni umpama pelayaran.. kadang ok.. kadang tak ok.. so kene bijak melayari bahtera supaya tak hanyut atau karam dilanda badai.. Wah gituh. siapa memerlukan pakar motivasi boleh call Kak Pilla di talian ****

Garlic Fried Rice kalau tak silap.. tapi biasanya memang silap je lah bila nak order next time.. hahahah..

Ok ni sedap gils.

Ni? omg triple sedap.. bila gigit crunchy di tengah sebab tengah tu soft shell crab..

This is for mommy to be.

tempura

Ni pun sedap.. Why? Why so sedap? *nangissambilkunyah*

Bila borak teringat zaman hingusan dulu.. muka masing-masing tak leh blah time tu hahah.. Anny ngan sweater besar dia dah macam budak hip hop.. aku jeans senteng.. Atta ikat towel good morning warna putih kat kepala bajet Jepun.. Kan dulu Takuya Kimura pakai gak? hahahahahahah.... Now semua dah besar, dah kerja.. Aku ada 3 anak dara.. Anny mommy to be.. and now Atta is going to get married.  

Sayang Anny ngan Atta banyak sangat.. 


Love, 
Filla.

5 comments:

Mimy Hamid said...

filla ..atta ni keje area kl sentral ke...nmpk dia kat sooka hari tu..aku tenung je dia hehe

Haris Zuhaina said...

As Salam
Tahniah Anny
Hebatlah, dah lima bulan, still bertumit tinggi la...
Kongsi petua lah :P

Ayu azmir said...

Seronoknya die... makan stile jopun lagi.... classs...

Chekgu Azrine said...

Bestfrend forever!

Anonymous said...

Lawa sangat Atta ni. Macam model