Wednesday, May 04, 2011

Short Update..

short kononnnnn.. hehehe... aku ni dah blank dah kepala hotak ni hah.. letih, penat, masalah dan macam-macam lagi... tapi bila tak update rasa sunyi plak... dan rasa jauh dengan korang semua ;)

so terima lah gambar-gambar yang ada sikit ni...

sorry getik sikit..ngeh ngeh ngeh.. ingatkan buat tocang-tocang ni nampak lah mcm budak 18 tahun.. tapi nan adoooo.. hahahahkkkk...  

rindu kat Amaani? nah hamek nie... huiiii aiiii.. sekarang sejak baik demam.. mcm2 aksi terserlah T______T
asiklah tepekik telolong mcm haper... tak dapat apa dia nak.. main jeritttt nyaring-nyaring.. ko tak layan.. makin nyaring dia jerit nak perhatian.. ko marah.. dia marah ko balik.. tangan pendek ada hati nak babab mak kau yer?

balik nursery paling azab lah.. pakaikan seat belt kat carseat tu.. mengamuk meronta-ronta.. bila lepaskan.. memanjat sampai ke atas dashboard.. siap sengih.. tapi kejap je sengih.. lepas dah bosan dia menjerit.. lepas menjerit dia melalak.. lepas melalak habis dia tekan tukar channel radio T_____T.. kalau dah bosan lagi.. dia terjun kat aku ni hah.. so kami main tolak menolak sambil pekik memekik bersama-sama..

oh dia dpt permainan baru.. main coins..

tangan debot genggam coins ;)

sambil genggam sambil usha-usha kita plakkkk... dah tau lah tu jap gi nak kene sound..

Amaani anak cina mata sepet..heheheh...

ni lepas kene marah tak bagi main coins..

ni muka dia nak melawan mak dia.. kecik-kecik nak melawan yeh? dah besar haku sebat jer kalau noti.. jgn memain, mak ko ni garang okeyyy.. tak caya tanya kakak Acih... tapi Acih kebal.. kene libas dia lek jer..

oh ye, Amaani dah makin terror panggil PAPA...

ajar panggil MAMA.. tetap tak reti-reti jugak... T______________T

dan perkataan baru yang dia pandai KAKAK.. tapi bukan KAKAK...

TATAK!!!!!



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

14 comments:

AYuNG said...

amani comel betul la......

p/s: kak, nk pinjam 1 ari boleh?hihi

DiyanaRosdi said...

mmemang windu pown kat sume2... Akak cantik n Kasih's yg shomell...

Aya Ariel said...

perghhh..
sian kat ko kak..ade problem ke?
xpe lah kak..sabau jer lahh..
tengok aksi anak2 kadang2 bley ilang sat problem kita kan..
amaani macam kesya..tak bagi ape dia nakk..memekak jerrkk..aku dah jadi wonder women wehh..buat keje sambil kendong anak..ape ade hal ye dakk??

Jiejah @ Iza said...

alololo cute sungguh dak amani ni,geram ngan tgn montok dia tgh main syiling ..kalau dekat mmg sah kene geget ;-)

Miss Y said...

sweetnya sis dgn anak2. mesti rindu moments tu bila diorang dah makin membesar. ;-)

nydia-mama akif said...

sukenye tgk amani ni...comel sesgt...almaklum ler, nak anak dara tak dpt2 lg...hehe....

| Cik Hani Alani | said...

hello amaaniiii...aku memang gegam abes ngan dak kicik sorang nih. hehe cute la kak filla oiii rmbut tocang2 gitu. sweet....mcm cheerleader. ehehehehee.

ikatankasihku said...

Akhirnya muncul jgk entry baru...
boringla kalau filla x update cite baru....
cite pendek2 mcm ni pun da kira best...
cun bile bertocang, 10 thn muda...awwww & rasa nak gigit tgn c gedebot tu....kiut miut gengam wit syiling...

Nur Syazwani Mustafa said...

amaaniiii..nak nanges tgk dia..huhu..betapa comel nya kamu nehhhhhh.....

Nurul Shahirah Azlan said...

hahahhaha!! weeee...sukanya tengok amani ni!! heheh..short update la kononnya..tapi update pun kemain panjang lagi yer..hak3..tapi suka sangat!!

J.M.R said...

hahaha..kenapa liat sgt lidah amaani nk pggl mama ek??:-p

so chinese look le amaani nih..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mcm kurus pulak amani pakai baju tue..

azlin said...

akak,rsnya amani tak panggil mama sebab dia tahu mama dia sentiasa ada.tak dan nak panggil,zaaappp ada depan mata

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

RINDU AMANIIIIIIIIIIIII
:)