Monday, May 09, 2011

Selamat Hari Mama...

Walaupon hari ibu ialah semalam (8 Mei).. tapi aku dah dapat surprise from anaknda Acih pada hari jumaat 6 Mei lagi..hihihi...

Time amik Acih balik school.. dia dah sengih-sengih kerang dah... terus lompat masuk kereta... tangan kat belakang pegang something... kita pon wat-wat lah.. "Kasih, apa tu???"... jeng jeng jenggggg..... Happy Mother's Day mama... Ohhhhhh how sweeeeeeeeeeeeeeeetttttt... sweet dia tak terungkap dengan kata-kata.. kalau nak tau.. sila beranak.. hahahahaha....

bentuk dia ala-ala kalendar... aku dah seram bila Acih cakap 'mama, yang ni pon kita tampal kat dinding bilik tidur mama ok'... mau tak seram.. dah mcm muzium dah bilik tido aku dia tepek ngan dia nyer artwork..

wah sungguh tacing lah Acih... I cannot stand lah my dotter, tskkk tskkk....muahahhahahaha....

ngan kaki belunjur.. very the senang hati ;)

atas arahan Anaknda Acih, dia nak satu-satu snap gambo dia.. every page calendar tu kene ada muka dia.. ikutkan sajer T_______T

Eh Acih, ko dah besar ni, bibir dah tebal eh?

ni suruh dia buat muka kelakar... tu jerlah tahap kelaka dia leh buat

Owhhhhhhh speechless monday tul lah.. hahahha... kan best kalau anak aku 5.. beratur je.... hahaha

ni pon permintaan dia jugak.. nak gambar tegak bediri... pening ok melayan anak dara...

ni si kenit tak mintak lah suh snap.. sajer gatal snap ;).. mak haii.. notty leh tahan sekarang.. ko tengok muka dia pon tau kan??

Happy Mother's Day!!!!!!



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

14 comments:

b a m b a m ' s said...

sweetnya acih.. nnt amani lak bg kak fila kad.. pastu baru betol2 boleh buat muzeum!hahahah..

selamat hari ubu kak fila!:)

liz said...

kelako je ayat bibir acih makin tebal..ok la dh tak payah nak cocok2 bagi glamer..

~@mOi ~~ said...

hehehe.. comel je!!! tak saba nak tunggu ika besar!! kak! hepy mothers day,,:)

Iela Fazielah said...

hepi mothers day....

Shinnaz Ahmad Rasid said...

happy mothers day filla and semua ;)

ikatankasihku said...

cantik kasih lukis kad tu....bijak tol dia....

amaani siap tenganga mulut dia, kalau bole ckp mesti dialog mcm ni "mama..taaa daaaa"

Ummi M.I.M said...

oo.. very sweet la acih ni...
Tuah mama dia kan..

Heppy mother's day yer...

dhiyaz86 a.k.a mardhiyyah said...

wahh!!! menjeles kita disini..

semalam tunggu gak sape la nak wish kat kita, tp langsunggggggg.... huhuhu...

ohh.. budak yang di dalam, cepatlah keluar.. ^_^

HAPPY MOTHER'S DAY AKAK !!

naddythesilentreader said...

alahaiii so sweet kasih oi..

ChLoE said...

Comey nyeee Amani...Acih pun sungguh sweet~~~

Hepi mothers day filla! ;))

pendekar said...

cantik tulisan kasih..yer ker kasih yang tulis..???

Filla ~ Kasihs said...

tq for the wish.. nak mengalir ayo mato den ni hah..hahah..

cik pendekar: iyo.. minah tu handwritting dia boleh tahan ler..hehehe

deeila86 said...

salam..slalu baca jer blog neh..tp dah x tahan sangat dah nak bgtau yg sy geram sgt2 tgk pp c amaani tuh...kalau jumpa siapla pp tuh..kehkeh..

pendekar said...

good!! kasih mmg kreatif ..tulisan pon cntik.. untung filla dpt anak sprt kasih..cantik + genius!!1