Monday, May 09, 2011

Kenduri kawin adik kepada kawan baik saya...

Sabtu 7 Mei 2011 di Sri Melayu Jalan Conlay, telah menjadi saksi dua cinta menjadi satu ;)

alahai nak feeling jiwang plak..hahah.. ok lah.. tak yah jiwang.. sebenarnya adik kepada Atta kawin.. adik bongsu dia.. dulu kecikkkk jer adik atta... time aku balik sekolah selalu gi umah Atta, sebab lepas sekolah kene gi sana salin baju pastu makan umah Atta pastu keluar gi tuition sesamer.. sebelum gi tuition gi pekena cendol dulu.. pastu buat muka sadin gi umah cikgu tuition tu.. masuk lambat giler..hahaha.. pastu mcm biasalah, menjadi pelajar paling tidak digemari cikgu tuition..

tapi aku paling suke tengok adik Atta nie.. comelll jer time kecik-kecik..bila dah besar.. jadi sangat lawa..

pastu sampai jer Sri Melayu, call Atta gitau dah sampei.. dia keluar dari bilik make up tu ngan jeans koyak ngan t-shirt lusuh.. boley? hahaha.. tak siap lagi ghopernya.. pastu Atta tarik fillanie masuk bilik tu.. pastu free-free mak handam tu halau.. "kawan-kawan keluar dulu yehhhh.. ni bukan rumah!"..ewahhh aku tau lah auww ni mulut laser.. tp relaks kak yer.. i nak keluar lah nie.. hihih..

terus carik toilet tolong siapkan cik atta si kakak penantin.. pakai corset konon.. tali belakang yang ala-ala silang pangkah tu hilang.. so pakai tali kasut.. kewl tak kawan aku??? hahahah.. dia memang blur doplohpatjam.. *erk citer mcm aku tak blur jer..heheh*

dalam jamban pon boleh jer snap..

ok semua kutuk baju i.. T_______T.. pak radie ckp buruk.. mak aku pon cakap buruk.. menci tau.. tak bagi chance nak feeling-feeling lip lap..

aku adalah tensi sebab naik jerawat kat dahi.. nasib baru beli foundation baru.. dpt lah tutup-tutup sket ;)

dari kejauhan jer snap gambo pelamin

nasib meja ktorang ada 6 orang jer.. so boleh makan lebih2 sikit.. mak makan dua pinggan..lapoo..hehe

natra, rambut ko dah panjang.. semoga tabah nak bagi sampai bontot..muahahahha.. tak lama lagi tu..

tu pengantin.. lawa kan? Nadirah..from top to toe sangat lah lawa.. dah mcm baju kate middleton haku tengok.. crown lawa, earrings.. tu pon Atta citer.. dia signal adik dia tak yah pakai rantai.. semak ok.. red lips you ollsss.. lawa dah mcm cinderella aku tengok!

gambo candid pon ok lah.. pengantin bz, malas nak kacau..

ada tak mcm Dania Danielle?


hantar tetamu pulang..

kepoci sibuk usha baju orang.. baju orang ni lawa.. baju orang ni baper ringgit..muahahah

filla with amber chia.. eh???? hahha

orang sibuk balik baru ler minah sorang ni nak sampei.. tau ni sapa? ni ex-classmate aku dulu kat sekolah.. aku panggil dia Ain.. Atta panggil dia Nurul.. sebab dia ialah Nurul Ain..muahahha.. dia keje.. event habis lambat.. so baru tekedek-kedek sampai.. pastu tak pakai baju kurung.. so diluar saja lah T___T

Ain, love your hairrrrrrrrrrrrr grrrrrr!!!!

lama tak jumpa so byk benda nak sembang..

tiga dara pingitan.. ehhhh? ok, i diapit dara pingitan...

service very bad kat Sri Melayu nie.. utk family members makan kat luar nie. pengantin still atas pelamin diorang dah boleh clear table.. hello??? ramai lagi aunty natra tak makan.. teruk giler! pastu Ain sampai lambat.. so dia kelaparannn.. makan lah lauk yang ada sikit tinggal tu.. takde air.. pastu mintak lah air.. ada sekor waitress tu ckp kat waitress lain 'bagi jelah sirap'.. muka mendengus-dengus... aku tampar kang.. tak sopan langsung.. orang chatered utk wedding tau.. ko lagi byk songeh setakat serve air sirap dua gelas nak buat muka annoying...

oh rindu zaman persekolahan T______________T



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

7 comments:

Iela Fazielah said...

vouge2 semua... cayalah

SURIA AMANDA said...

erk...dania danielle or diana danielle kak?confuse jap..heheheheh...

J.M.R said...

sri melayu...kan dah sia2 kena bad review ngn buk filla...hikhikhik

auwcak said...

macam anak dara okk..walaupun da ada anak dua...likeee

peej said...

hi. singgah sini. sebab nampak kat top referrer tu ur blog.
eh i kenal la kak nurul tu. dulu jiran i. heheh.
ok tu je. ;p

Liyanaroxx said...

nanges tgk body kak filla dalam nih..macam anak dara!!! *meraung*

dua-dua cantik!

Filla ~ Kasihs said...

peej: haiiii.. eh ye ke? nurul ain tu jiran u yeh? wah kecik nye dunia ;)