Monday, May 23, 2011

Niyang Rapik...

huwaaaaaaaaaa.. baru type tajuk dia jer aku dah seram-seram sikit.. hahaha.. orang dah bejaman tengok citer nie.. biasalah mak kan ketinggalan zaman T____T.. nak tunggu kuar kat tv baru lah dapat tengok..hahah.. nak gi wayang tengok citer hantu? lupakan jerlah.. sorryyyyyyy.. takut okayyy..

semalam kua plak kat tv.. so aku ngan Pak Radie tengok citer ni bersama-sama.. bile part seram-seram nak buat tekejut tu.. aku tengok muka Pak Radie.. aku kan rabun.. so aku tengok betul-betul.. dia bukak mata tengok tv ke dia tidur.. tapi tetap aku rabun.. tak nampak dia tutup ke bukak mata.. hahahah... aku bukan apa, kalau dia tido.. memang konpom aku off jek tv tu.. tak sanggup hidup dalam ketakutan sengsorang..hehehe...benci lah saspen2 nie.. kang aku tekejut.. *tak sukeeeeeeeee*

tapi tabik spring kat ahmad idham.. citer ni ok, not bad...
bangang tul.. kepala si liyana ni dalam botol tu.. siap begoncang-goncang plak.. bodo!

apa yang buat citer nie best? aku rasa sebab gambar dia cun.. tempat tu pon cantik.. pastu sebab budak lelaki 4 ekor tu hensem.. dan dorang belakon best giler... tapi paling best of course lah si Sam.. perghhh kelaka giler lah dia tu... hahahah.. citer seram pon ko boleh buat kelaka kan?

ada lah jugak jalan cerita tak logik..contoh, nak gi carik makanan.. pastu gi sorang-sorang.. pehal ko masuk kampung orang pastu nak gi carik makanan sorang-sorang.. tak logik.. dah lah kampung tu tak de orang.. pastu ko becakap ngan orang.. orang tu diammmmm jek.. ko tak rasa pelik? bila pelik takkan ko boleh relekkkkk jer kan? pastu makan mee.. bila bungkus bawak balik utk kengkawan.. tengok-tengok cacing.. ermmm tu dah biasa lah bang... dah bukak-bukak tu cacing.. yang dua ekor dah makan kat warung tu lari pegi muntah.. pastu habis.. eh? mana boleh habis camtu je.. mesti lah ko pegi balik warung tu beramai-ramai.... tapi tulah.. nak ikut logik sangat susah lah.. baik tak yah buat citer seram.. hahahaha...

nasir bilal khan of course lah bagus.. plak tu jadi bomoh.. lagi lah real.. hahahha...

ni anak nasir bilal khan.. tak de lah ghoper ini dalam citer tu.. hahah..

ni ape nama dia? kamal? dia ni ok lah.. dah last-last baru menyerlah sikit watak dia..

thumbs up untuk Awal.. best gak lakonan dia.. lagi-lagi bila dia jadi ala-ala beruk tu.. makkk aih.. real..

zed zaidi pon ok.. dia macam ketua lah dalam group nie.. abang-abang gitewww...

Sam.. hahahaha.. kelakar habis.. bersahaja tul... ko memang tebaekk..

tengah-tengah google niyang rapik nye image.. tetiba tejumpa mamat nie...

-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-

M. Nasir.. hahahha.. aper kene lah hensem lagi macho habis dia nie ha? masa dia nak kawin dengan sapa tu? Marlia Musa yeh? aku punye lah frust giler.. hahahahahah... giler tu.. jejaka idaman melayu tuuuuu.. arghhhhhhhhhh tengok mata dia.. tengok mata diaaaa.. menikam kalbu betul...


ok dah gi buat keje lain.. mengenyam plak kat sini..




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

5 comments:

Annyssophellia said...

wah...wah....tgk citer seram sempat mengenyam.....

Aya Ariel said...

keh keh keh..tgk citer seram harus lah di bawah ketiak laki..senang nak nyorok..agak2 ko lebih2 sket..pak radie pulang yang hangin..ngeh ngeh ngeh..m. nasir?? erkk..ko frust ek kak? meroyan tak mase tu? kuang kuang kuanggg...alaa..pak radie ngan m.nasir dah iras ar..tang rambutnyer..hahaha..kidding..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tak penah minat m nasir..ekeke

J.M.R said...

hahaha..nk ikot mmg tak logik sumer la kot..

citer ni best sbb ada LJ..oo yeah..

miss afifa said...

hahaha..kak fillanie yg kelaka..pelawok.pelawok.pelawok