Tuesday, May 31, 2011

sekembali dari HongKong

Salam 1Malaysia. eh gediknya kauuu..hahaha...

baru jer balik dari hongkong 29hb tengah malam..best ke? giler best lah jugak.. tapi giler babeng takde rest.. patah riuk tulang temulang nie hah.. rushing.. sebijik mcm amazing race..

cemana nak start citer, nanti-nanti lah yer.. penat ni seminggu lom tentu leh cover okehhh.. gambar belambak.. nak kene pilih nak kene resize.. dan aku takde masa nak buat semua tu.. nak catch up ngan framekasih lagi.. ada email lom jawab.. lom check.. semuanya belommmmm!! huwaaaa.. penatnyeee..

disebabkan gambar belambak-lambak.. nah aku bagi sebijik jer dulu.. mencungap nak sampai kat HRC ni ko tau tak... dpt lah mak beli baby-t selai ngan patung bear cute tu..

nanti sembang lagi k???? i lap u all...






EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

12 comments:

Aya Ariel said...

welcome back sis

ikatankasihku said...

hua filla, rindunye nak baca cite u...
cepat2 resize gambar, tepek kat cni....

Hirda Ibrahim said...

welcome back! can't wait nk tgk pic2 kat DL. weather camna??

| Cik Hani Alani | said...

yezzzaaa akhirnye. akan ku sabar menanti entry2 mu.

Pn. Zana said...

welcome back! rindu nak baca story u :)

Mimy Hamid said...

lagi lagi...cepatttttt

zilazaimy said...

eiii msti best nie...jeng 3x

kelipkelipchumel said...

waaaahhhh...beshnya...dh blk sini.welkam bek..hikhik :)

Cahaya Puteri said...

holla kak filla..haa welcome back!ce cite ce cite..xsabo nk bace niy..hee..

jija said...

kak filla sandal awak comel lah beli kat mane ek.....~P

Filla ~ Kasihs said...

aya: yes i'm back ;)

ikatankasihku: auww rindu i ker? auww lagi sekali..hahah

hirda: pic2 DL belambak..haha..weather panas mcm sini, tapi tak bepeluh ;)

cik hani alani: sabarrrrr separuh dari imannnnnn..

pn. zana: ok, nanti i buat entry elok2 k?

mimy hamid: hahah.. ko memang suke je kalau aku gi cuti kan.. sabo nokkk.. beribu gamba babe..haha

zilazaimy: jeng3x

kelipkelipchumel:tengkiu

cahayaputeri: hellooo..nanti i citer k.. harap bersabar (prasan mcm org tegila-gila tunggu entry) hahah..

jija: sandal aldo..

FZ said...

Welcome back Filla...hehe happy sebab u dapat baca my email haritu.
Tak sabar nak tunggu u upload entry HK tu..
Memang macam amazing race kalau pegi sendirik kan hihi...but it's really fun.Have a good rest sebab haritu Fz pun seminggu baru la dpt cover kepenatan berjln kat sana. :)