Wednesday, May 18, 2011

Macam-Macam Amaani...

Amaani memang pantang letak apa pon kat kepala dia.. headband ke.. sepit rambut ke... tudung ke... cap ke.. semua dia tarik dan campak... heeeehhh meroyan mak kau tau.. Acih dulu lekkkk jer... so bila dapat peluang membuli kenit, mari kita buli diaaaaa... 

ko ingat senang nak bagi tudung tu stay? kena lompat bintang, kene joget-joget.. jerit-jerit bagi dia lupa apa ada atas kepala dia.. hahahah.. oh itu ditugaskan kepada Acih.. sebab mak dia bz nak snap gambo.. 

sila ignore kotak-kotak kat belakang tu ialah preparation nak pindah rumah sok ;)

hah hamek ko... ni muka ke dulang?

hahahah... budak cheeky.. 

ko tengok dia melalak sebab tak bagi dia cabut tudung tu...

terus diumpan dengan benda-benda lain... 

hahaaaa.. nak cabut tudung ke?

ni tudung indon Acih..eishhh anak-anak aku semua keturunan takde kening T_____T

gigi besar...

sekian saje... 

eh ada lagi satu gambar paling mak suke...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

tadaaaaaaaaaaaa... macam KUMBANG!!!!!




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

22 comments:

Pn. Zana said...

geram nengok amani!! tembam, putih..

Aya Ariel said...

hahahaha..comel
amaani dah nak iras acih..
hehehe..
amaani ngan acih punye gigi yang same..ekekek..xkesah dik..asalkan pandai jaga gigi ek..heheh

puan nina said...

comel sangat.Danial tak maunye pakai topi.huhuhu.macam nak buli die jugaklah.kihkih

tolong vote Danial boleh..?
klik je link ni n like danial

thanks =)

b a m b a m ' s said...

geramnya tgk amaani! huhuhu..

| Cik Hani Alani | said...

ahahahahahaaa...comel si dak amaani nih. gigi acih da tumbuh banyak da. hehehe.

cik myrha said...

kiut giler amani :)
muke sebijik acih
skli tgk da mcm kembar..hehe

Jiejah @ Iza said...

adehhhh comey sangat ..gmbr last tu siap bergenang air mata ekk? hihi

fuadnis said...

sweetla amani nie..comel!!

J.M.R said...

bekeng molek gmbr last tu...

Iela Fazielah said...

ala comel..... sgt cun dia bertudung... nampak gugirl betul

ezanoor said...

comelnyeee... memang suka betul dgn amani ni... siap letak pic dia pakai tudung (entry dulu) kat wallpaper desktop... huhuu... kak filla jgn marah ea... admire habis kat amani...

Filla ~ Kasihs said...

haha gigi kapak-kapak anak-anak aku semua ;)..

gambar amaani jadi wallpaper desktop? muahaha.. kembang bontot dia ;)

a'ah ada masa-masa dia amaani iras muka acih time acih kecik.. adik bewadik lew katewkannnn..

safiyyah osman said...

haha..gmbr last mmg buat piya gelak besar...uhuhuhu...



sis :: ingt nk order frame kasih..kalau ambik by hand boleh ka?

AYuNG said...

gmba last....mata cam dah berair jer..hehe:) nangis....

sheila said...

ala sian..begenang air mata kene buli ngan mama & kakak

feeqa said...

filla u update lah banyak2 sikettt... stroy pasal school acih ke, jalan2 g memane ke, deliver frame kat sape & kat mane ke. he3. ada customer manyak songeh keee.

bee2312 said...

tembamnya amani..geram mcm nk geget jer..kalu jumpa kak filla kasi sy geget kejap yer...hehehehe

jaja said...

mcm kumbang mmg x boleh blahh.. ahaha

jaja said...

mcm kumbang x boleh blahh.. ahaha

nice n pretty mama said...

comey.. comey.. geram!

lovely said...

comelnyer!!!

Orked said...

hahaha... comel comel comel... ada ke pulak panggil dia muka dulang... tak sesuai...