Monday, May 23, 2011

gelagat budak...

haahahah... tak leh blah tengok Amaani pakai gown.. ngeh ngeh ngeh.. balik umah MIL.. pastu terjumpa baju cousin dia si Nurin.. dorang ni baju semua recycle jer.. so lepas ko dah tak muat turun ke dia plak.. hahah..

Pak Radie ko geli geleman tengok anak dia pakai gown.. ehhhh,,, biar lah anak aku nak feeling gegirl skit
 -__________-"


Acih with Adik... sekarang melasak kemain lagik.. kalau marah melawan jek.. tengok tv pon ada style kenit ni sekarang.. datang kat mak dia.. terus landing kepala.. duduk besandar mcm orang kekenyangan.. pastu siap tengok tv sambil tangan tepuk-tepuk lantai.. "Uiii adik, yer yerrr jer, ingat adik tu boss ke?" kata kakaknye... hahahaha...

Pastu hari Ahad hari tu ada cousin Pak Radie dari Johor bermalam umah PIL.. ada anak dia baya-baya Amaani.. tapi baru 7 bulan kot?  jom kita tengok gambar satu persatu.. kelakaaaaaa...

Amaani bajet kewl...
oloo loooo loooo.. nangis jer dia.. Amaani usha jer..

Amaani kan, kalau aku dukung baby lain.. dia tak penah nangis sebab jelous ke apa.. dia mesti tepuk-tepuk tangan suka... tak pon dia ketawa.. hahahaha... dia rasa kelaka kot sebab aku dukung baby lain.. hahah.. kalau tengok gambar baby kat packaging diaper tu pon dia suke.. *tahpepetah..


lebat rambut baby nie.. Amaani aku tengok dah mcm baju balik keje.. hahahha.. ngan leher cenggitu.. muahah.. tak kene lah dikkkk..

Amaani dok usha baby nie asik menangis... konon ada hati nak pujuk ke?

gambar paling last paling tak tahan..

jom scroll

-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-




ko memang busy body dan kepoci just like your mother *kewl*




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

17 comments:

Aya Ariel said...

ahahah..patut ar apak ko meluat dik..rambut tuh kasik toncang la sikit..cakap kat mama..adik nak rambut toncang..baru papa jatuh chenta..ekekekeke..
amaani tembammm bam bam..

Anonymous said...

chomel jer amani pakai bj tuh...dier pakai paper jer pun tomei..rase nk giget jer..^_^

-k lin-

Ummi M.I.M said...

eeiii.. geram nyer kat amani...
pndai dia caaak kt baby tu.. hahahaha

soooo comellll!!

liz said...

control ayu..apa kes nak nangis2 depan orang ye amaani..depan mak pak je buat perangai..bagus..behave depan orang =)

b a m b a m ' s said...

comel!!!! :D

Shinnaz Ahmad Rasid said...

haha. comelnya Amani!! mmg kepochi! haha.

Anonymous said...

kakkkkkkk filllaaaaaa gojes!
eii.. mencikkkk laaaa...
apsal n3 skrg pendek2 sgt menceceh..
geram tauuuu...
x sempat nak climax.. scroll2 dah hbis..

sile pjgkan n3..hahahhaaha...
lap u kak filla..

ezanoor said...

comelnye amani... putih melepak... geramnyee... klu dekat, dah cubit pipi dia... hehehe

|| a - j . E . E || said...

alala comelnye amaani dengan gown tu.. apak die dengki je tu kak.. hihi

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kuah tumpah ke nasila filanie.... hehe

genuine1224 said...

comey la amaani ni..badan ketak2 yg xmenahan tu...tapi tatap shomel

Pn. Zana said...

comel..

Anonymous said...

Comel3...suka3 sangat...

fuadnis said...

amani ni sweet sangat....i likee.....:-)

33dda said...

comeii jer amani ni... pakai ler aper pun.

hahhahha amani nak adik ler tu

mama-syira said...

comel je amani pakai baju gown. pakai kan lah dia gown selalu hehe

NenekPenne said...

amani heran..apsal la budak ni asyik nangis... cute laaa amani....