Sunday, May 15, 2011

Amaani Hitam Putih...

apa yang korang suke tengok kat baby? BABYYYYY okey jangan jadi Acih...aku bagi dia apa tah.. dengan semangat dia cakap "Ohhhhh thank you BABI".. pastu tekejut sendiri.. sebab BABY jadi BABI... nasib tak kene penampa jepun... alaaah biasalah budak-budak.. dia nak cakap lain tercakap lain... kalau dia mencarut betul-betul cili padi ada jer belambak dalam fridge tu.. don't worry...

Ok berbalik kepada soalan, apa paling best ada kat baby? baby newborn of
course lah bau dia yang sedap tu.. tapi kalau dah beso Amaani tu... bau pon dah masammmm... aku paling suke Kaki dia... ngan jari-jari tangan tu.. eishhh geram... kenit-kenit jer... rasa nak masuk dlm mulut kunyah-kunyah ;)

So sementara dia kecik nie.. snap lah gambo kaki lebih-lebih sikit... 



 budak mata sebelah sepet sebelah tak.. 






 bile tengok tapak kaki dengan jari-jari tu.. tebayang kat tv citer baby in the womb tu.. 



tu Elmo... kalau naik kereta mesti mama tanye "Elmo mana??? Cayang Elmoooooooooo"... wah laju jer dia peluk kiss-kiss elmo mata besar tu... cer kalau cakap "mama mana????? cayang mama cepat..kiss mama"... dia wat dekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk je...


T________T





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

8 comments:

Pn.Mieza Fadzly said...

comeinya amani...mcm nak gigit2..hihihi

J.M.R said...

hahah..kaki ammani pon leh jadi comel gk kan..bby mmg bau sodap...

Aya Ariel said...

amaani..gigi bapak gajah besau..
macam gigi aunty jerk..
keh keh keh

dhiyaz86 a.k.a mardhiyyah said...

dah besar ni baru nampak iras amaani ngan acih.. ^_^

| Cik Hani Alani | said...

uhaiiii....gegam btol laa dak amaani nih, kuss semangat.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tapi muka kasih lebih lembut ye.. kasih aleeya..amani ne lebih "boyish" mukanya

Filla ~ Kasihs said...

hahaha gigi dia kapak okeh..tgk gigi mak dia lah..dah mcm gigi kuda..

a'ah Acih tu muka dia nampak lembut sebab mata dia kuyu.. tapi pe'el leh tahan.. yang kecik ni garang.. muka cam jantan sikit.. (mak dia berangan nak baby boy kot dulu)..hahah

mamasuri said...

comel!