Monday, July 14, 2014

PITAM. LAUK LAGI. PITAM LAGI.

Buka puasa semalam Kasih request nak Nasi Ayam.. Ok aku suka gak sebab simple je pun buat nasi ayam ;)

Bila ko ada anak yang memilih makan.. tetiba dia request nak makan apa-apa.. ko akan lajuuuu je masakkan untuk dia.. dengan harapan dia makan banyak lah.. sekali ko dah masak dia tak makan.. rasa nak tebalikkan meja pon ada.. Amboi kalau sembang mesti lebih kan Kak Pilla ni.. biasalah.. tak over tak Kak Pilla lah.. heheh

Haishhh lapar plak tengok hahahaha.. sama jugak macam tadi, kalau tak perasan, tak Kak Pilla lah.. hahahah.. ayam tak hangus ye. Bob jangan kutuk.. ai see u in court nanti ok?  ayam tu sebab lumur ngan honey sikit, kicap and oyster so bila goreng warna jadi gelap sikit.. yang penting Acih makan 3 pinggan.. Yeayyyyyy blushing pipi mama ehek ehek ehek... 

Ini buka puasa hari Jumaat.. Aku dah tak tau nak masak apa.. buat je lah ayam goreng berlada ni semua orang pon suka.. eh semua orang tu aku ngan Pak Radie je kot hehhehe.. 

Sesekali buat buncis goreng letak udang pon sedap gak.. 

Amaani suka telur dadar.. 

Ni sahur pagi tadi hehehe.. sebelum tido masak nasi siap-siap.. lagi simple makan camni.. ikan bilis tu yang aku beli ngan waghihdelicious tu.. aku order yang pedas berapi.. phewww terangkat pedas dia heheh.. nak beli gi usha kat sidebar banner gua.

Hari ni buka u alls masak apa? Kak Pilla lari gi pasar lunch time tadi.. gi beli ikan pari ngan ayam.. esok confirm keluar makanan lagi kat blog ni.. jom jilat skrin komputer berjemaah =D




Love, 
Filla.

6 comments:

ruziyatul mona Adzibi said...

menyesal kak.. buka blog ni tengahri.. huhu .. lapaq ni.. T____________T

lovely said...

Rasanya saya tahu.. kak filla mesti masak ikan pari masak asam pedas kan. hehehe..

Chekgu Azrine said...

Semua sedap!!

Karya Mahirah said...

Adoi laparnya tengok... kak pila ni menggugat iman puasa teman je...

Anonymous said...

salam kak filla..

amboi pg2 ni bukak blog akk trus rasa lapar hehehe..
nak tanya kak filla ni, kalo waktu berbuka puasa or waktu makan ( xkira breakfast,lunch or dinner) bibik akk makan skali x 1 meja?ker makan asing2...just nak tau jer :)

tq kak :)

dini :)

salwana nordin @ che'wa said...

mmg nk jilat komputer skang..perut dah berbunyi ni filla oooiiii