Thursday, April 11, 2013

Wan dan Atok ke tanah suci..

Hari isnin lepas gi antar Wan dan Atok kat Subang Airport.. naik firefly ke Singapore.. pastu dari sana ke Istanbul.. lepas 4 hari kat sana baru ke tanah suci Mekah mengerjakan umrah... Semoga perjalanan Wan dan Atok dipermudahkan dan diberi kesihatan yang baik sepanjang mengerjakan ibadah di sana ;)

Bawak baby Leecha ngan bibik jugak.. hihihi... senang sikit aku nak ke sana sini bila ada bibik.. 

Orang tengah diet katanya.. auwww makan daun je? cukup ke? hehehe

susah tul nak ajak begamba.. muka nak serious jek.. chill laaaahhh.. hihi.. 

Cik Nor and Cik Nani.. dua-dua orang paling rapat dengan Wan.. aku pon dah anggap dua-dua macam mak sendiri... 

Nilah dia antara rombongan yang akan bertolak.. 

kami semua ;)

masa nie hati aku rasa sayu sangat.. tapi kutahan jua.. 

Abang aku satu-satunya.. alhamdulilah, dia anak yang bertanggungjawab kat mama dan ayah, dan kat aku.. 

Sayang ayah...

dan sayang kat mama jugak

peluk ketat-ketat

Ani dapat coklat dari pak long

cucu Cik Nani ramai.. tapi tak paham kenapa Ani yang sibuk menyelit hahaha...  

sebelum berlepas kat gate.. 

semoga semuanya selamat pergi dan selamat kembali.. 



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

21 comments:

lina said...

mak dan grandparents saya pun kat mekah skrg ni buat umrah :)

JMR said...

semoga wan&atok selamat pegi dan balik..

kak filla nmpk comel!

NenetPenne (NP) said...

utas travel kan? my sista sabtu nih...

safiyyah osman said...

selamat menunaikan umrah wan n atok..

pelangi petang said...

Salam...semoga atok & wan selamat pergi dan balik..In shaa Allah....

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Semoga selamat pergi dan balik..;p

εïзmummyHazaεïз said...

semoga perjalanan pergi & balik selamat.. amin..

rina_mazlan said...

Tetiba aku rasa sebak...

rina_mazlan said...

Tetiba aku rasa sebak...

intandayani said...

omey-omey kak filla pkai shawl..pastu kak filla nak nagis kan mase peluk wan tu...hehehe

Hani said...

entry ni sebak juga. moga uwan atok sihat sepanjang di sana.

abang u ni kdg2 tengok macam jejai laki fasha awww hikss sebab pakai cap kot :)

takpe filla, u ada 3 anak dara yang bakal mengembangkan family u, insyallah lepas ni akan bertambah meriah. org negeri 9 cakap dapat anak perempuan ni macam dapat 10 ekar tanah hehe org kampong le punya bidalan. beruntung u tau :)

Diana AR said...

sweet fila pakai tudung

Anonymous said...

lawa Prada! auwwwww! Cerita la pasal koleksi handbag Kak Filla :)

Filla ~ Kasihs said...

tq semua.. parents saya pegi ngn andalusia

lovely said...

asal.. saya pulak yg rasa sebak nie.
tengok filla ok je. aku pulak yg sebak bukan main kat sini.hihii..
apa pun moga wan dan atok sihat shj kat sana nanti Amin..

Syue Mustafa said...

Semoga Atok 7 Wan selamat pergi dan kembali.

kikin said...

assalam kak filla..saya baru balik dr sana..amik same package n same agent mcm wan ngan atok amik...dont wory andalusia jaga jemaah die ok sgt...

amir balqis said...

Semoga selamat pergi n selamat kembali...

alia zakry said...

salam..serious..suka baca blog ni sbb mcm readers lain gak sbb anak2 akak sangat comel..nak2 amani monmonmon..hoho..salam kenal

pjotlee said...

sy paham prasaan sayu/sebak tu, sbb mak saya rasa cam tu msa mak g umrah bln 2 baru2 ni..ngn andalusia gak..bagus travel agen nih!! anda misti pilih..tetiba iklan xberbayar lak..hehehe

Anonymous said...

Tengok bag umrah tu dah cam
hehehe,,,
my parents pun pakai pakej Andalusia jugak..
Sabtu ni berangkat

aida