Sunday, April 28, 2013

balik umah Wan and Atok Braim

hari tu Atok ngn Wan g umrah include package visit Istanbul sekali... rindu plak bila parents takde...

Wan dgn Atok pegi kali ni untuk buatkan umrah arwah adik.. Alhamdulilah mudah perjalanan mereka di sana... katanya Istanbul cantik sangat! penuh dgn bunga tulip sana sini.. tepi jalan ada laut dalam ada kapal besar2 gila.. pastu dolphin lompat2 ok... barang2 yang jual kat sana cantik2 esoecually seramik2 pinggan mangkuk.. cuma Wan pegi bkn utk shopping sbb lps Istanbul terus g buat umrah... mana plak nak sumbat barang byk2 kan?

yang best untuk aku ada byk Wan belikan.. hehe i love u ketat2 lah Wan... barang2 tu nanti aku wat 1 entry ok..

ni nak citer g umah Wan aritu.. aku drive bawak Ani, Leecha and bibik je sbb Acih skolah...

sebab aku up entry ni guna phone so no watermark and caption.. Wan masak sikit.. sedap nyee Wan masak ;)

ok enjoy the pics ;)

3 comments:

yayang laling said...

whoa sodap..pagi2 ni terus den rasa lapo

umilia said...

walaupun lauk simple tp bile mak kite yg msk msti jd sdp n betambah2 kan..seronoknye duk dkt ngn wan..leh blk slalu..

JMR said...

nnt kalo wan ada amik gmbr kt istanbul, up gk kt entri kak..istnbul ada byk tmpt cntik2 kan..