Thursday, April 25, 2013

Kasih Aleesya - 2 bulan

21 April 2013 hari tu genap Leecha 2 bulan... 

Doktor Leecha cakap haritu.. bila Leecha dah dua bulan baru dia boleh balas-balas senyuman.. hahah.. masa 1 bulan apa pon tak bleh.. boleh senyum syok sendiri je.. hahaha.. 

mata sepet sebelah.. sama lah mata kita ;) 

Haih best betul tau baby pandai respon2 nie.. takde lah mak ko buat lawak bodoh sorang-sorang.. pastu gelak sorang-sorang.. now mama buat lawak, Leecha dah paham.. dah leh senyum-senyum... Rasa hebat sangat mak ko nie buat kelaka.. hahaha... 


Anak no.3 update perkembangan pon lembap.. hahahha... tapi Leecha dah start semangat dah ketul-ketul dah dia.. hahaha.. esok checkup 2 bulan.. habislah ko Leecha kene cucuk lagi.. huhuuuuuu... 

Ramai cakap muka Leecha macam Atok Braim.. yesza.. tang kening kot? haha.. mata macam Wan.. cepet jer mata iyer tu.. gojes macam mama.. ok bye.. 


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

10 comments:

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Bertubuhnya Leecha..comey! baby sya masa umur mcm Leecha pun bam2 jugak..tapi skrg dh susut sikit sejak dia dh nak mula brjalan nie..;p

Azlina bt. Azis said...

muka ani ler hehe

pink.plate.liyana said...

comelnyaaa leeecha..haah..mcm muka animato..heheh

Anonymous said...

tang mulut dagu bibir tu..pout cam atok braim

NenetPenne (NP) said...

mcm muka si ani...bam bam...

Kopiolimauice said...

homeyy nye lechaa ;)

Anonymous said...

Haaa tu die leecha dah start bambam mcm ani..haha..

AnGGunBeRRy said...

muaahhhhhh....semangat sungguh leecha......tengok leecha camni ari2 xjemu....

Su Hashim said...

Kak Filla.... comelnye lechaa ni!!! animatomato pon same.... acih punnnnn semua pon....

Anonymous said...

klu mengandung lagi peh ni musti anak lelaki sbb kat peha dier ader satu garis aje....kata org tuer....