Wednesday, April 17, 2013

JJCM

Hi semua ;)

Ni nak citer hari Ahad lepas gi jenjalan kat KLCC kejap.. kejap jer sebab teman Pak Radie gi CIMB dalam tu kejap... sempat la beli baju selai dua.. hehehhe.. tiap kali fitting baju mesti Acih ikut sama.. pastu dia tukang komen la.. baju ni ok, baju tu tak ok.. 

pastu bisik-bisik off volume kita snap pic.. hahahah.. suke baju nie.. Acih cakap ok lah lawa.. tapi bapak dia cakap "ok ke? macam baju mak je.. warna macam dulu-dulu".. ai is sentaps.. 

pastu bekejar-kejar gi makan.. memula gi Chillis tapi ramai gila orang beratur.. dengar orang depan aku cakap another 1 hour.. gila ke apa? no no no.. kitorang rushing sebab pasni Pak Radie ada appointment ngan client.. so mari kita ke dome.

My Acih.. kat dome pon ramai... Pak Radie dah panas bontot dah.. dia cakap korang makan lah.. kalau tak sempat korang duduk sini diam-diam sebab dia pegi jumpa client dulu kat Ampang.. nanti dia datang balik.. alahai sian.. makan pon tak.. makan wedges jer.. 

Animato and Acih.. Aleecha tinggal kat umah ngan bibik.. 

Pak Radie

Acih order fish and chips for kids.. 

ni fav aku kat dome.. spicy olio pasta with chicken kot nama dia.. spicy sedap ;)

Suap sikit hehehe.. pastu dia cakap tak sedap.. apa nie??? very the kg lah u nie.. 

Ani punya.. Ani ni senang jer.. sebelum gi makan tanya dia "Amaani nak makan apa?".. terus dia jawab dengan yakin "Spaghetti"... pastu dia punya sampai paling lambat.. member dah hangin satu badan... hehe

anak no.2 memang independent sikit.. semua buat sendiri.. tak nak pertolongan langsung. 

lepas makan laju-laju kitorang pon gerak ke Ampang.. Pak Radie jumpa client aku ngan budak2 duduk dalam kereta.. dah settle kerja dia.. kitorang sambung jalan ke The Gardens pulak.. hahah.. kelas kau.. sehari dua shopping mall ko pegi.. sebab aku nak baju kat GAP tu.. tapi size dah habis.. yang ada kat The Gardens.. suh budak tu reserve so kitorang gi amik kat situ jer.. gila aku ni.. kalau nak, nak jugak! hahaha

budak-budak nak ice cream.. so marilah anaks.. kesian tengok budak-budak ni jarang berjalan.. sekali keluar.. macam jakun tekinja-kinja.. hahahh.. last2 aku yang habiskan semua ice cream... 

itu jerlah cerita makan-makan dan jalan-jalan.. nanti aku update lagi satu cerita makan.. hahah.. makan je lah kau ni filla.. 




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

10 comments:

shila azizi said...

kita pun kalau berjalan bukan shopping sangat pun, makan je lebih...hahaha...foodhunter

Anonymous said...

kak fila
jeles tgk bdn akak..mcm mne leh selim melim secepat kliat nih...huhu
nway akak nmpk makin cantik la...:)

NUNU EERA said...

animato good la..
askem tu tlh mpengaruhi lgi.. huhu..

shaFazie said...

best jln2 hehe.selero tgk spageti tue

eray said...

jjcm mmg syiok...bukan nk sopim sgt pun...makan yg penting

http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/04/penyusuan-susu-ibu-bekerja-tips-hebat.html

Kniedaz said...

spageti tu memang mengancam..saya tak pernah makan kat Dome..hehe
Ani tetap comel seperti selalu

umilia said...

mknla sgt pntg bagi ku..tak ksahla mhl skit asal bebaloi..tgk filla mkn ape pun nmpk sdp..nyum..nyum..

Anonymous said...

Ai is nampak u kat APC 2012 @ PICC td tp ai is malu nk tegur u.. ;-)

zainatul abu bakar said...

Boleh jadik pengacara JJCM dah ni kak Filla. Eee geramnyelah tengok si Animato tu, rase nak cubit-cubit pipi die, hehehe =)

Anonymous said...

anak no. 2 mmg independent... tp yg ketiga mesti lg independent sampaikan kita rasa cepatnya dia membesar.