Friday, April 05, 2013

JOM KEEK...

Hahaha.. dah ramai dah guna keek pulak sekarang nie.. bajet retis sangat lettew nak keek keek gak.. hahah.. Ok untuk yang belum ada account keek ni sila upgrade sikit yer... bukaklah account keek baru lah dapat tengok fillanie yang gedik nie.. hahhaa.. dia sama je macam instagram.. tapi instagram untuk upload gambar.. keek ni pulak untuk upload video.. kelas kau Mariaaaa... orang nak video kau pon nak jugekkk..

Korang jugak boleh follow artis-artis punye keek.. so rasa lebih dekat dihati.. syok gak kepoci tengok orang kan..hihi..

Antra bloggers yang ada keek ialah Peej, Elly, Viruspadu, Ceeramoon dan ghamai lagi.. artis-artis pon ramai antaranya Dato CT, Lisa Surihani, Hanis Zalikha (eh hanis dah under celebrity ok) dan ramai lagi.. cuma video ni 36 saat jer.. tapi jadiklah kan.. panjang sangat kang nyampah la plak korang tengok muka aku kan.. 

So siapa nak follow aku sila lah search thekasihs ye.. amboi tak malu suruh orang pollow.. takpe tak paksa... hihihi..Pak Radie cukup nyampah tengok aku amik video.. dia kata aku menggelabah.. eleh.. 

Bawah ni antara video aku ngan the kasihs ;) 

senang gak sebut the kasihs kan.. idok le penat aku nak type nama sampai 3 orang.. hahaha

korang leh komen jugak.. or keekback pon boleh.. kira ko tengok video orang tu, pastu ko nak comment dengan video jugak.. boleh boleh.. nak like je pon ok.. 

Oh atas ni video takde letrik kat umah, so aku bepeluh-peluh sebab lom mandi.. ponnnnnn nak amik video.. memang tahap menggelabah yang melampau dah nie..hahahah.. hoi surayasulatin.. sarung bantal pon ko notice kan? hahah

hahah.. bila ada kawan, takde lah malu sangat.. hahah.. padahal malu gilerrr.. 



Ok? so amacam? teruja tak nak keeking jugak? mari mari mariiiiii...




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

9 comments:

Cik Bluewendy Wendy said...

wah! keek skang tgh trending.. smua org nak men keek.. teruja2.. :)

Kniedaz said...

ooo..untuk video ye....menarik jugak tu..nak tengok Ani

Anonymous said...

Teruja aku nngk ko berkeek hahah comel sgt.. femes blogger harus ah upload video sendiri kan..hahah @watieshaharin

Anonymous said...

Salam kak, nak tanya sikit akak bt plaster siling tu kat mana yek.. Cantik la.. Bole share x contractor n harga semua n review sekali.. Tq kak ~ Your silent reader

JMR said...

ok dah folo the kasihs!:-p

ceritera-chinta said...

kak filla ada 2 akaun keek yer?
satu nama the kasihs satu lagi fillanie????

pelangi petang said...

salam filla...dh tgk keek the kasihs....kelakar la...lagi2 part ani nyanyi ikan gemok tu....hehehe...acih nampak pendiam...tapi bila keek...wah...menjadik...hehehehe..esok2..lecha turn pulak.... :)

Mimy Hamid said...

sudah mempollow frennn...ani mato say moon timun..cute giler..follow haku beb

Anne mahli said...

memang tgh addicted dgn keek skarang ni!hehehe..