Saturday, April 13, 2013

Lepak bersama bloggers..

Hari selasa masa ni... Sepatutnya plan nak gi spa... spa tu kat area rumah Peej.. tapi tak jadi.. so kitorang tukar plan ke KLCC.. Al-maklumlah ai kan tak keja.. Elly pulak boss takde so dia jadi boss.. Peej plak bekerja dari umah.. maka semua perempuan yang tak bekerja ni boleh lah melepaks bersama hihi..

Panjang citer dia.. sebelum sampai KLCC ni aku ada keek video pasal sesat jalan.. muahahah... gila, pegi klcc pon sesat.. aku nak turun MEX.. tapi aku tersusur ke Shah Alam/Puchong.. so balik semula ke rumah aku.. bijak sungguh anak sapa laaa nie.. hihi.. dah tu nasiblah tetiba ternampak signboard tulis Kajang/Kuala Lumpur... hah yang tu aku terror.. sebab tu mesti keluar kat MRR2 Sg. Besi tu.. hihih... 

Last-last aku pon sampai dengan jayanya.. takut nak tengok muka Elly sebab aku janji kul 11.30 pagi.. aku sampai kul 12.30 kot.. muahahhahaha... minah tu siap pi makan roti dulu sorang-sorang sebab kubuluran.. Bila dah sampai kitorang pon jalan-jalan sementara tunggu Peej sampai.. 

Aku memang plan nak beli kasut sebab sepanjang pregnant hari tu memang pakai flats je kan.. pastu Elly hasut-hasut kata Ninewest bestlah.. comfortable gila lah.. so aku pon ikut jelah.. nampak kasut nie.. bila try terus macam makkkk aiii selesa gila walaupon tinggi... tak rasa tinggi pon sebab keselesaan melampau.. so aku amik hitam, elly amik orange.. tapi dah janji kalau keluar jangan pakai sama.. muahahahah... 

Masa try kasut, Peej pon sampai.. suruh dia naik terus.. kitorang jalan-jalan jap.. pastu memasing dah kebuluran.. dua2 nak nasik.. ai is tensi sebab ai nak western ;).. last-last gi Aseana sana ko nak melayu ada omputih pon ada... 

Tuan tanah.. mihmihmihhh.. 


Elly 

Peej..

Hihihi.. syok gak sekali-sekali melepak bersama.. sebab dua2 kepala gila sikit.. kepala aku je tak berapa nak gila.. kahkahkah.. bebulu je dua-dua tengok ai yang suci murni kat blog.. tapi hakikat kat luar... ai kan hipokrit.. muahahahah... taklah,, aku gila jugak sebenarnya.. tapi selalunya blur lebih... diorang gossip aku pickup lambat tapi sibuk nak join gossip jugak... 

Elly ngan Peej melayu sejati.. 

Ni untuk perempuan mata biru.. hahahahah.. sedap licin haku makan.. takut garpu2 dari pihak lawan datang menyerang.. laju-laju makan.. hahahah

Ice Aseana ke apa namanya.. dalam gambar menu tu sebelah kiri tu.. bila ko godak2 dia tukar jadi sirap bandung bergas.. sangat lazat diminum waktu panas.. peej terus telan-telan ailio tengok air aku.. dan-dan order yang sama.. tapi tak leh terima hakikat nama dia ice aseana.. dia order ngan budak waiter tu 'air bandung'.. hahaha

Elly dari dulu ada perangai suka order yang pelik2 dan dia sorang-sorang je bajet sedap sangat apa yang dia order.. teringat masa gi china dulu.. beria-ia cakap 'korang kene try kacang kuda nie.. sedap nak mampossss'.. last-last semangkuk besar dia sorang je makan.. tu pon makan suku je.. ni cucur badak ni pon dia order.. tapi ok lah layannnnnnn sebab aku ngan peej pon jenis pantang tengok makanan kan.. hehehe

semua order sampai 2 air.. haus sangat katanyaaaa... 

Ok lah kengkawan.. itu je nak cerita.. nanti kita cerita ceriti lagi ok? masing-masing kelam kabut balik.. aku kabut nak amik Acih balik sekolah... Elly kabut nak balik cepat nak anto part time maid dia balik.. Peej kelam kabut sebab rindu sangat kat laki.. hahahahahaha... tak lah.. Peej tak cukup tido.. anak kucing dia menanti kat umah tu ;)

Nanti kita lepak lagi k? Elly now tengah bawak rombongan ke Guangzhou.. so korang leh follow keek @ellyirfan dan tengok betapa seronoknya rombongan trip tu.. so korang boleh lah book untuk next trip ok? nanti ada masa kita lepaks lagi. i love u olls ;) bye.




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

8 comments:

Anonymous said...

Hahaha aku leh bygkan muka cuak ko masa sesat tu hahahaha
@watieshaharin

Anonymous said...

filla asmkm..
kenapa tak tulis pasal kawan you yg sama belajar tu...lama tak nampak dlm blog...
comel la dia

wasalam

rgds

az

JMR said...

kihkih..mata biru la sgt kan..:-p

che'pi said...

wah.... vogue2 la blogger ni... hihihi

NUNU EERA said...

ok.. kak filla da kurus la.. :)

lovely said...

nampak sedap je kuih yg Elly oder tu..

Macikz Konah said...

bestnye

elly nadyra said...

itu menu kalau mata biru ye perghhhhh membuai tekak rasanya!
aseana best lepak dan makan2