Wednesday, April 24, 2013

Keluargaku...

Hai hai... Sorry ai busy lately... nak check email lagi.. Alhamdulilah ramai yang order baju Tsugoi tu.. Elly akan pos hari khamis ye..untuk yang baru nak order.. akan dipos pada hari isnin.. Elly outstation nak gi pancing undi kat negeri-negeri dalam Malaysia... over kan dia?  dia busy mengalahkan calon pilihanraya.. tu dia tengah training macamana nak menjerit "Undilah saya.. Undilah saya".. muahahha.. ada yang aku kene sepak kang.. hihih.. 

Baiklah mari sambung cerita... hari tu gi teman Pak Radie settle kan kerja-kerja dia.. Aku dah cakap, tak yah bawak anak-anak.. tapi biasalah dia kan.. mesti nak angkut jugak.. aku dah agak ni mesti beperang dalam kereta.. kan betul aku cakap.. sana melalak, sini melalak.. rasa nak meletop kepala otak mak kau ni ok... 

Orang nak keluar berdua lomantik-lomantik.. memang takde chance dah... huhu.. bapak mithali sangat.. mana pegi semua anak dia nak angkut.. nasib Aleesya tak yah ikut.. kalau Leecha pon ikut.. pitam.. 

semua dah kelubur kot tu yang menangis, menjerit, buat hal.. dapat makan semua diam... kitorang singgah kat Setia City Mall kejap.. Makan kat TGI Jumaat jap :)

Ani's fav.. dia memang suka sangat makan spaghetti. 

Fish and Fries.. ni yang aku suka kat sini... ko amik 2 main course, dapat 2 kids meal for free.. memang pueh hati lah.. budak makan bukan banyak pon.. 

ni fav aku ngan Pak Radie.. nachos. 

Kak Animato menikmati hidangan.. hahahah... suara dia ni petir sikit.. tak reti cakap slow.. volume dah set kat maximum je.. 

mine.. 

Pak Radie's always nak burger.. 

kerut-kerut kening ya pa... dap sangat ke? 

bila mak kau nak kurus kalau cenggini gaya? segala choc milk shake lah.. gila babeng..

on the way nak balik tu Wan ada kat lobby hotel Mekah.. ada free wifi.. Wan whatsapp gambar atas nie.. hahaha.. napa homel homel hangat atok tu? Alhamdulilah semua sihat.. Wan kata lagi 2 hari nak balik sini.. (now dah sampai pon sini) 

kitorang pon balas lah gambar jugak ;) 

Sampai je rumah sambung berjemaah anak-beranak.. hahahah.. aku dah awal-awal membuta dalam kereta.. macam ular sawa ok..burp je terus melingkar.. tau-tau eh dah sampai depan umah... hahahaha... 

Ok dah habis cerita, dah dapat gaji lom nie? dah gi beli baju tsugoi cepat... aku menunggu payment korang nie.. cepat sikit.. nanti boleh pos cepat.. boleh bergaya cepat.. amboi paksa ni.. hihi.. 



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR ONLY RM65 
FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

13 comments:

Kenit Cinonet said...

hahaha comei je anak ngan bapak tido segagan (sepesen) :)

Mooniqueen said...

sepesen je anak beranak tido ;D
comel sangat...

oun^iman said...

amboi comel aih pic tido berjemaah tu,,,,semua sama gaya je dengan apaknya hehe

Syida Rasyidah said...

picture last tu chomel kak.. sepesen je :)

kak su said...

As salam kt mak u, Alhamdulilah slmt dah pulang. Semuga sehat dan dirahmati Allah kedua2nya.

pinky said...

baju tuuuuu...akak beli ya... ingtkan try jer...hehehe...

*cik cempaka* said...

hehehe..cute family...yang si kecik 2 gebus nye...geram tengok mcm drumstik ayam pehanye...hahahaha..

intandayani said...

best je tgk pic 1 fmily tu...plg suke senyuman ani..

Anonymous said...

hiii. aritu nampak u kat street mall. omg cantik sangat kulit u.sekarang guna skincara apa? thanks1 :)

mama_mya said...

masa ada sotong kurita gintell tu sy ada... tp xde plak nampak kak filla n kasih's. hihi.

Filla ~ Kasihs said...

anon: omg, tak makeup sgt pon masa tu sbb nak gi makan jer..hahah.. olay pon bagus jugak.. sila lah try, but nanti i'll share pemakanan dalaman utk kulit yang cantik.. hahahahah..

Anonymous said...

cepatttt..perkara baik haruss la share sesama...haha..nak kulit cantek cam filla gak..auwwwww..

nurul huda said...

kelubur?hehehe

suke family pic tu..kalo ade baby msti lg best..:)