Thursday, April 18, 2013

Makanan Jepun.

Ok mari kita buat entry laju-laju.. sebab jap lagi cerita kegemaran nak start dah.. Broken Vow.. siapa follow? best gila ko.. nangis ai tengok.. ko tanak felix, bagi kat ai jer.. muahahha... 

Ok ni haritu.. malam gi makan sushi king.. siapa tak suka makanan jepun angkat tangan.. untunglaa.. sebab mahal gak.. so sapa tak suka jima duit u olls ;)

Citer banyak tak guna.. mari ai tunjuk makanan sikit.. hehehe

Ni aku first time try.. sedap gak.. rasa macam maggi.. spicy gitew... nama dia lupa sudehh.. 

sejak melantak salmon tak hengat kat concorde aritu.. telah menjadi sangat suka dengan fresh salmon nie... rasanya sukar digambarkan dengan kata-kata.. 

telur raksasa.. fav Pak Radie.

tak cukup tambah lagi ;)

ni aku taktau apa mende tah.. anak sotong kot.. muahahaha

tempura kot.. halia tu bluekk tak suka.. 

ni kejap je dah lesap.. tak sompek den nak makan.. ada lagi california temaki kot.. dah licin gak tak sompek snap.. 

Muka jawa tekak jepun.. muahaha.. jangan lempang isteri.. tak baik.. hahahah

tersandar kekenyangan.. Ani tu muka rasa nak lompang jek.

Ni ada gambar yang lupa nak upload kat entry haritu.. kita lambak kat sini yer..  

Sedap gilos kot BR kan? 

Patutlah pipi mak kau ni susah sangat nak kempis.. melantak je keje.. matiklah camni... 

Perasan tak Acih dah debab sikit.. pipi dia dah berisi.. badan takde gitar dah.. syabas anakku... hihihi..

Dah tu je nak citer.. Broken Vow nak start dah.. 

Entry macam harem.

Bye!!!






EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

23 comments:

pink.plate.liyana said...

heh..anak sotong tu peberet laki iolls...tp bini nak bau pon tak lalu

intandayani said...

tgk Pak Radie rindu kat laki sendri kt rumah..Owh kak fila sila jgn lempang I..mihmihmih

eray said...

seronok tengok blog k filla
banyak sungguh entry makanan
yg macam megi tu mmg cm nak kene try

genuine1224 said...

btul. acih nampak tembam sket. pasni leh lawan ani la

hajar hazizi said...

saya pun tgk gak broken vow..
sy pun nak kat felix kalau dia tak nak..hihi..

Udez said...

mcm best je mi tu..ramen eh?

peej said...

nak sushiiiii.
bak sikit. *masukkan tangan dalam screen*

Mooniqueen said...

BR mmg fav eskem MQ pun sis.. Lagi suka time 31hb lagi best sbb eskem murah gilos...april ni pun tgh ada promo 31% off for handpacked..

JMR said...

pasni try sushi zanmai lak kak..lagi sodapp..

NUNU EERA said...

hehe.. pak radie mna leh lmpg2.. dosa.. mknn jepun mmg sedap.. tringin la nk g jepun..

Kniedaz said...

Nasib baik tak minat makanan jepun so tak la terliur hehehe

Asyik Izas said...

fresh salmon mmg sgt sedap..:)

mamanuma said...

Kak saya nampak akak tadi..tahniah for APC 2012

mamanuma said...

Kak..congratulation 4 APC today

Jocelyn Lum said...

Makanan Jepun,,sudah lama tidak makan.

http://passionsofchica.blogspot.com/

Eyqa said...

ka filla yang atas spicy ramen, yang ke-2 salmon sashimi set kot, ketiga golden ball, ke empat smoked salmon sushi, ke lima chuka idako sushi , keenam yasai tempura, ke tujuh ikageso karage.. pekh!! sedap2 giler pilihan akak makan ni!!

ps: satu sebab utama sy suka akak nye blog sebab gambar makanan banyak! keep it up akak!

Anonymous said...

Geram tgk ani senyum mcm 2. Memg rase mcm nk lempang..hahaha. -didee-

mrs kayrul said...

suka makan sushi tapi mimpi ngeri betul klu makan kat sushi king...maunya rabak poket seluar nie...hehehe

aynadys said...

nape ani cam xde mood je mkn kt br tu

Cik Puan Fadli said...

sodapnyo...telioq aihhh den tgk...anak sotong pon ado?..hahaha..

Anonymous said...

muka animatomato (yang gambar dengan papa die) tu homei hangat!!geget kang!

nur hazwani Mahabob said...

hi, Assalamualaikum.I'm Wannie and Newbie blogger. best entry2 disini.
datang singgah blog saya yea. Salam ukhwah :)

http://hazwanimahabob.blogspot.com

MamaAliya said...

hi mama kasihs.salam kenal.kite pun suke juga makanan Jopun.tapi ada satu yg tak leh nak telan sampai la ni. ikan salman tu.tekak bule jadi kembang tiba2.muehehe.