Tuesday, April 16, 2013

Aktiviti hari khamis lepas...

Ni agenda hari khamis lepas.. wah gila lama baru nak update.. nasiblah kan.. aku tak lekat kat umah.. banyak sangat hal nya.. kononlah! hehehe.. 

Hari khamis meroyan lagi bawak kereta sorang-sorang sebab ada appointment kat Nuffnang Office.. janji kul 10 pagi.. aku sampai kul 10.10 minit kot.. hihi.. rasa nak hentak kepala kat stereng sebab aku yang lembs ke gps yang lembs.. tensi tau.. kl tu kat central market dah lah jam gile.. sekali aku telepas simpang.. bepusing lagi masuk plak kat berjaya times square.. ko tau lah kat situ punya jam cemana.. dah menyanyi menjerit-jerit dalam kereta sebab stress.. heheh.. 

sampai je kat nuffnang, ai disambut dengan senyuman ceria oleh Sue Ann.. 

Sorry Sue Ann.. i sesat jalan.. hihi... Sue Ann ni very sweet orangnya.. lemah lembut je cakap.. so ai pon automatically terus jadi lemah lembut jugak.. hahahha... ok dah settle short meeting kejap.. aku pon pergi membawa diri... lapar gilos nie.. macam biasa mesti selit-selit jugak nak lunch ngan Anny.. sakit jiwa Pak Radie kalau aku jumpa Anny hahahahaaaa... 

Anny suh send pic ni kat Pak Radie.. hahahahahha bagi tambah sikit rasa sakit hati dia.. hahaha.. taktau nak lunch kat mana.. tapi kalau lunch ngan Anny mesti tempat best-best sebab dia kan selalu makan tempat best and dia tau kat mana yang sedap.. 

Kali ni Anny ajak makan kat Bangsar Village.. kat Ben's.  Aku dah sentap sebab apa ni? menu tak mengenyangkan ok??? pastu Anny cakap.. kenyangggggg! ko jangan risau.. pizza dia besar gila.. Arghh mana cukup? makan pizza jer? jer? jer???? 

Oh ini masa otw nak gi makan.. muka itik? ikan? hantam jelah.. 

Masa ni nak panggil waiter yang busy kemain lagi.. ahkak lapar ok.. 

Dia ni memang tak berapa suka nak bergambar.. tapi ahhhh aku pedulik apa... 

tempat ni best sebab takde orang pon... retis sangat nak privacy bagai ;)

pos gambar ni kat ig.. orang kata macam Jeslina.. hahaha... tang mana? tang mata? idung? jangan nak perasan sangat... 

Ni yang tak sabar nak share ngan u olls.. food food food.. nyam nyam nyam.. 

Ini kategori salad.. ye, betul... sedap macam Wan masak.. hahahah.. tempat kemain omputih.. tapi amik menu macam mak aku masak! tapi serious sedap gila nie.. terung masak kicap!!!!!! 

saiko.

beef lasagna terbaekkkk.. melimpah ruah cheese.. sedap nyerrrr... 

Breakfast Pizza nama dia.. pon sedap gila!

yesza.. kat tengah tu telur ye u olls.. sedapnya!!! alamak lapar balik bila tengok pic nie.. 

Iced Mocha. aku yang punya. 

ni apa? Latte kot. Anny yang punya.

Pastu Pak Radie whatsapp.. bila nak balik? pastu dia hantar gambar nie.. hahahaha

Anny balas dengan gambar nie.. hahahahahahahhahahaaaa.... 

mintak tolong orang snap.. cozy je tempat nie.. sila lah try ;)

Kenyang perut senang hati.. Auwww lawa tak kasut mak? tapi bila jalan kene peluk lengan Anny takut tersungkur.. gila jakun ke apa.. orang tengok pon jeling-jeling.. perempuan berpegangan dengan perempuan.. mesra sangat adik nie.. hahahahahah...  

tengok gambar ni rasa nak lempang Anny.. mati-mati suruh aku cekak pinggang.. buat malu je dalam zara ko nak cekak-cekak pinggang amik gambar... dah tu kalau tak buat kang dia jerit-jerit plak si saiko ni kan.. lepas snap dia tunjuk gambar ni.. 

"Sama tak ngan orang belakang?"

*rasanaktikamdirisendiri*

thank you friend T____________________T




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

18 comments:

pink.plate.liyana said...

lasagna.lasagna.lasagna.lasagna.aaaaaa...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...haha..
saiko

Irfa said...

lawa kasut hehe

Penyapu Lidi Sdn Bhd said...

chumelllnyerrr anny...

kelipkelipchumel said...

...bila sampai je tang "Sama tak ngan orang belakang?"
ouwhhh...ok..mimang lah...ahaha..tekena kamu.

Mooniqueen said...

lawakla kawan sis ni..kem slm ye..

Kniedaz said...

hahaha
samaladenganorangbelakang hehehehe

Jojet said...

bestnyaaaa dpt kuar ngn bff..
even lepas kawen!
harap sy pas kawen nih, akan berkesempatan kuar mcm akak, dan sy harap suami tak wassap gambar lelaki stress jerit2 tu, hahahaha!

Aya Ariel said...

akak abis pantang terus belasah ais ehhh??? kejam benor nye tu..

pstttt..pak radie jaga anak kat rumah eh?seporting la laki u..auwww..shukeee sgt..hihi

zean anuar said...

hye sis...
im ur new follower...;)

do visit my blog if u free...
http://mrandmrssapic.blogspot.com/

Anonymous said...

Ha3.filla, pak radie n Anny mmg gila klakar. Tergelak2 baca n3. Lambat tul nk tunggu filla update latest story.

mimiEhalim said...

hahahaha, comel sgt sis anny bermisai..

eray said...

wahh macam2 makan kak filla nie. tapi kat breakfast pizza tu..mengancam sungguh

http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/04/shaklee-vivix-petua-cantik-ayu-raudah.html

elly nadyra said...

wakakkakakakka kawan ko memang lawak beb....pernah try makan kat ben's tuh, portion dia besar, tapi aku may be salah order menu yang tak sedap kat tekak aku, end up makan tak abis la!

Kopiolimauice said...

hihihi...mmng sempoi la Ann tu pic last tu mmng klakor ^___^

Anonymous said...

asalamualaikum..
nice day out...lama anny tak apear kat sini.. lawa la kawan you fila.. infact you and your friend makwe jambu jambu semua...
sincerely...

az

lovely said...

wahh.. anny. rindu kat dia. dah lama kot. filla tak tepek gambo anny dlm blog. dah lama nak tanya filla sebenarnya.. mana anny? rindu kat dia..
apa pun.. suka tengok gambar korang b'dua.. nampak happy je.

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

wow! kak filla sekejapan je dah slim balik...kaki skinny je...
ai is jeles!
yelah..ai skrang tgh sarat bwk perut..huhu :D
tak sabar nak tunggu detik sepertimu kak!

slim balik, melaram balik selepas bersalin kelak..eceh! ;p

Anonymous said...

K.filla teringat k.anny suh sy cekak pinggang time amek gamba dgn akk kt MV last year...siyes lawak k.anny ni tp cun...