Monday, November 01, 2010

Shopping...

takder lah aku yang bershopping... teman my mom jer beli segala presents untuk kami semua..boley?? hahaha... tu dah tradisi gitew...year end jerk.. semua dapat sekali harung... semua orang dah dapat... aku???? sikit lagi balik tangan kosong... tapi akhirnya beli jugeeeekkk... tupon top-up sendiri amaun yang telebih dari bajet..kuakakkaka...

jom layan gamba... eh bukan gamba shopping... gamba anak-anak je... :)
udak epet - ate ulat - ale otak niiiieee.... eh paham tak? hahaha..

oh yang ni ko jangan citer lah... mentang Wan ada.. mengada lebih... hahah.. sedap tak kene piat tinga masa kat Tangs Acih? hahahah... apak ko mmg stylo... "kasih nak apa? nak apa nie?" soklan apak dia lemah-lembut jeeeee, tapi sebenanya sambil tanye sambil piat telinga anak dia... ohhh tu style apak dia.. style mak dia, takde lemah lembut.. terus serang jer..hahahah... feningggg.. aku ni mak orang yang takleh dengar budak menangis... bila aku dgr suara meraung-raung menangis... terus urut dada rasa nak pitam... Amaani ko kecik lagi..ko dah besar sikit nanti..ko buat lah mengada-ngada..siapppppp!

 topi feveret... Acih punye dulu... Acih dulu masa 4 bulan pon pakai topi nie... now turn adik... tapi adik pakai muke kempis sket.. Acih dulu... bolat jer..hahahah

 buah hati pengarang jantung rasa nak lempang sebab geram tgk muka anak sendiri... habis nak geram anak sapa lagi... hahaha...

baik jer udak nie.. nenen, tido, tgk lampu, nenen, tido, tengok lampu.. (ulang 20x)

 pastu singgah The Loaf.. ohhhhh sedapnyer roti tu panas2 okeh.. ada chicken ham dlm dia.. yang kanan sekali tu pon sedap giler.. nak kata roti mcm biskut, nak kata biskut mcm roti.. nama dia kut-ti, biskut+roti..hihi..

 aku kan asik pakai seluar.. sekali time ni pakai lah kain ni.. Pak Radie cakap aku macam orang gaji.. ok fineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, aku terima, sebab aku tau Pak Radie memang hidup dia mendengki jerk... konpem dia ckp tu tak ikhlas kan? tapinye bila Acih cakap "mama, omaigod..buruk gilaaaaa lah kain nie!" terusss tesentap telan air liur.... siap omaigod macam teruk sangat lah ghoper mak kau nie? takpe... pegilah ko gang ngan apak ko jek... mak ko ada amaani... huahahah... Acih kan anak bapak!

hepi tgk semua happy..especially Acih.. budak paling susah nak makan! tp hari shopping ni dia makan byk giler! segala garlic bread pizza, soup, roti kat loaf nie semua dia suka! baru aku prasan, Acih tekak mat salleh, tak suka makan nasi, suka makan roti jerrrr... mcm apak dia.. aku rasa konpem Amaani tekak mcm aku nie... nasik, sambal, nasik, sambal, nasik, sambal..takde nasik, mati.. hahaha...

ok lah, skian sajer, ada entry lain nak update... tapi nak resize dulu.. siap ada video pop-yeh-yeh lagi ;)



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

9 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

wow! bestnya amaani jalan-jalan..hehe. btw, kenapa gambar last gambar payung filla? haha.

tak lah u nampak cantik dgn skirt tuh! ;)

Filla ~ Kasihs said...

shinnaz: gambar payung sbb celah payung ada 'loaf'.. tak kreatip eh?hahhahahaaha... auww tq tq!

- Malia - said...

waahhhh shopping sakan ahkak!!!!..kaseh baik je time aunty malia dtg umah...pakai baju bling2 lg..

suke sgt10x frame itu!!!! TQ ahkak!!! nnt den nak buek laie..

C!kpuanmuda® said...

acih dah anak dara!

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

fila ko dah nampak kurus/slim.. apa rahsianya.. hehehe.. (komen yang tak de kene mengena dengan tajuk entry. hehehe)

Filla ~ Kasihs said...

malia: oh tq malia..nak buat email lagi yer..sowiii sgt umah besepah..haha.. acih mmg gitu..dpn org memalu kucingg..

cpm:acih dah anak dara..maka semakin tua lah eden ni haaa..huhu

cikpuanmimi: eh yeke mak nampak slim..auwww..ko jgn ler mempermain-mainkan prasaan mak ni..mana de rahsia..dgn PB mimpiku menjadi nyata... hakkktuiiiiiii...hahaha...

Shinnaz Ahmad Rasid said...

oo..okey...kita yang tak paham sebenarnya. hahahah..sengal! apa pun sangat lawa kain orang gaji tuh!

Anonymous said...

kak..cantik la topi kasih tu.beli kt mana??

Filla ~ Kasihs said...

topi tu topi adidas.. bli yg set for new born ;)