Thursday, November 25, 2010

Hari Mokcu Bersama Anak-Anak Buah Kesayangan...

Weekend baru-baru nie bawak anak-anak buah gi Sunway Pyramid... sajer bawak dorang ni berjalan-jalan.. kan cuti sekolah? sian plak asik duduk memerap umah nenek ;) ... Bagi chance ler Nenek ngan Atok rilek kejap... lagipon dah janji nak blanja Sofea and Sabrina sempena UPSR... alahai.. Mokcu ko larat blanjer Subway sajer... tunggu kaya sket..nanti Mokcu blanja kat hotel plak k... hehehe...

Lagipon sian kat Sofea and Syasya... dua beradik ni, mak ngan apak dia gi Haji... tapi takpe.. mama ngan abah nak balik dah sabtu nie.. nanti kita jumpa kat airport ok...

jalan beramai-ramai macam ni mesti ada yang ingat semua anak-anak aku nie.. giler koooo..hahahha... best gak anak ramai-ramai ni kan?





yang takde gigi tu bukan anak buah okehhh.. hahahah... lagi dua orang (amaani and nurin) tinggal!!!

pastu bagi dorang naik menatang nie...

dan seterusnya mamam-mamam kat Subway.. heppi tgk dorang heppi... eh Mokcu hari tu baru plan-plan nak bawak korang gi Desa Waterpark.. tapi tulahhh.. Amaani tak sihat... saper nak gi angkat tangan? nanti Mokcu plan lain kita gi ok? berendam lah korang lama-lama.. kita jangan bawak atok ngan nenek.. nanti nenek jerit-jerit tak bagi korang terjun tiruk!!! psstt.. nasib laaaa nenek ko tak baca blog nieh ;) hahahah... don't play-play okeh.. anak-anak buah aku baca blog ni okehhh... hahahha...

yang baju hijo nie pon sibuk jerr...

pastu bawak semua gi pilih jam untuk birthday present Sabrina yang baju kelabu tu.. hadiah tong-tong... Sabrina, tolong jaga jam tu baik-baik tau.. jangan cuai-cuai..kang hilang kang..

itu sajer lah laporan dari Mokcu korang yang comel nie.. *ehem*



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

5 comments:

Kit Pryde said...

yang pakai tudung tu comelllllll sangat. :)

nak tanya filla - APA BENDA YANG DEPA NAIK TU? tak penah tgk pun kat sunway pyramid..... ke aku je yang tak dora the explorer maka tak tahu?

huuhu

Filla ~ Kasihs said...

kit pryde: hehe.. mmg dia comel..
kat ground floor sunway pyramid tu ada ala-ala funfair.. token.. mcm kat genting.. siapkan duit dan pergi terjah okeyyy.. yg dorang naik tu rm5 per head.. ada bumper car dan mcm2..

iena said...

baik nya hatinya mokcunya

Petite Fairy said...

eh pak radie dh potong rambut??

shahidah abdullah said...

Subway la.....
nyam2...